0 oy
370 göst.
Diğer kategorisinde (2,722 puan) tarafından

Önce kızım sonra oğlum Acilller yanısıra yatışlar derken 25 gündür hastanelerdeydim , Rabbim neler yaşadığımı biliyor çok çektim şu salgın bizi çiğerimizden vurdu çocuklarımın Çiğerleri komple kapanmış tı ve hep doktorların beni eve göndermesinden oldu, eğer inatçı ateş ve öksürük varsa lütfen detaylı kontroller yapın bize yapmadılar eve gönderdiler sonunda zatürre oldu oğlum çok zor atlattı bünyesi düşüktü, öksürük buhar almadan geçmiyor ateş te serumlarla geçti, kana Bulaştı enfeksiyon ve baya uzun sürdü 1 gece sadece 40 derece ateş le sabahladım hastanede olmama rağmen hiçbirşekilde geçmedi ateş,

Mümkün olmadıkça kapalı alanlara parklara gitmeyin çok ciddi bir hastalık ve yatişa gelen herkes aynı şikayet bronşit, ateş, zatürre, havale, nöbet bunların hepsi bu illet hastalıkta var bol sıvı tüketin Rabbim çocuklara zeval vermesin, dua eden etmeyen herkesten Allah razı olsun ❤️ 

12 Cevaplar

+1 oy
(6,170 puan) tarafından
Cok gecmis olsun bu sene ne cekioruz bu durumdan yaaa gercekten arik kis bitse yaz gelse . Bende biktim 2 gun okul 10 gun hastalik. Tam iyilestik diyoruz  yine iki gun okul abladan kardese 1 hafta hastalik
(2,722 puan) tarafından
Bizde dişarı çıkan kimsede yok eşim dikkat eder sürekli ama bunun evle dişarı ile ilgisi yok cidden herki yerde bu illet
-Reklam-
0 oy
(51,740 puan) tarafından
geçmiş olsun Rabbim bi daha düşürmesin hastanelere canim 
(2,722 puan) tarafından
Amin inşallah canım
0 oy
(20,614 puan) tarafından
Çok çok geçmiş olsun Rabbim bida yaşatmasın canım bizler bile dayanamazken onların küçücük bedenleri nasıl dayansın benim en küçük oğlumunda ciğerlerine inmişti hava kullandık şimdide ben hastayım boğazım kapalı konuşamıyorum evdende çıkmam kolay kolay okan okula gidiyo okuldan geliyo işte hastalık 
(2,722 puan) tarafından
Kar yağmadı mikrop çok ortalıkta temiz hava yok Rabbim sizede şifa versin inşallah
(20,614 puan) tarafından
Kesinlikle kar yağsa iyi bi Allah sonumuzu hayır etsin hiç hasta olmazdım üç senedir kurtulamıyom
0 oy
(4,167 puan) tarafından
Çokça geçmiş olsun çok zor biz de iki kere zatürre geçirdik o yüzden çok korkuyorum en küçük bir şey de rabbim tüm çocuklara sağlık şifa versin inşallah 
(2,722 puan) tarafından
Aynen oyle valla Amin cümlesinden inşallah
0 oy
(5,125 puan) tarafından
Çok çok geçmiş olsun 

Rabbim korusun 
(2,722 puan) tarafından
Amin canım Allah razi olsun
0 oy
(2,542 puan) tarafından
Geçmiş olsun canım bizde yeni atlattık dedik tam öksürük geçti buharlarla birlikte dedim tam malesef bu seferde gözünde çok kötü mikrop çıktı. Onunla uğraşıyorum malesef. Bronşit olmuştu oğlumda.
(2,722 puan) tarafından
Evet bizimde gözlere vurdu bildiğin iltihap alıyor du şişti bi ilaç kullandık hemn geçti 2 günde
0 oy
(18,099 puan) tarafından
Geçmiş olsun bu salgın geçmiyor ben 1 ay oldu halaa hastayım tekrarlayıp duruyor Rabbim  şifa versin insAllah bütün haatalara
(2,722 puan) tarafından
Amin inşallah canım
0 oy
(11,027 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun, bunla bitmiş olsun Allah beterinden korusun. Bol bol okumayı da unutma çocuklara evine 
(2,722 puan) tarafından
Çok sagol canım inşallah,
0 oy
(14,123 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun canım Rabbim göstermesin çocuklarımızı korusun
(2,722 puan) tarafından
Amin cümlesini inşallah
0 oy
(6,819 puan) tarafından
Kaç gündür seni merak ediyorum canım Allah şifa versin bir daha yasatmasin bu hastalıkları. Yazık çocuklarda mahfolmuslar

Çok şükür çıkmışsınız ♥️
(2,722 puan) tarafından
Evet İlknur söyledi Allah razi olsun canım aynen oyle valla Rabbim göstermesin birdaha çok sağol canım ❤️
0 oy
(7,106 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun 
(2,722 puan) tarafından
Çok sagol canım
0 oy
(10,116 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun cnm 
(2,722 puan) tarafından
Çok sagol canım

İlgili sorular

0 oy