0 oy
118 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (51 puan) tarafından

Bebeğim grip bu yüzden balgamı var bikac gündur kaka sayısı arttı ishal gibi çok sulu ve katı atıkları var içersinden bugün de kırmızı kan gördüm besin alerjisi mıdır sizce başka bir sebebi olabilir mi pazartesi doktora gideceğiz başına gelen var mı 

image

5 Cevaplar

0 oy
(176 puan) tarafından
Bebek kaç aylık csnım 
(51 puan) tarafından
Dört canim
(176 puan) tarafından
Bana sorarsan nomal degil acile götür derim ben
(51 puan) tarafından
Az önce etti yarın götüreceğim ne olabilir acaba
(176 puan) tarafından
Alerji olabilr canım bence simdi götür
-Reklam-
0 oy
tarafından
Bacım kalk bi doktora acile git ultrasonla baksınlar sandığın gibi masum bi durum değil kanlı kaka basit bi enfeksiyon da olabilir besin allerjisi de ama en tehlikelisi invaginasyon (bağırsakların iç içe girerek tıkanıklık yapması yani Allah korusun bağırsak ölümü benim oğlumda da oldu gunduzdu hemen polikliniğe gittim doktor geç kalmışım ultrason kapandı doktor muayene etti görünüşte iyi gibi enfeksiyon büyük ihtimal dedi tahlil aldı ama gece uyuma takip et devam ederse buralarda hiç vakit kaybetme direk şehir Hastanesi'ne git ultrasonla bakılsın sabah erken gel sonuçlara göre yine oraya gönderebilirim dedi kalk bacım bi git acile  
(51 puan) tarafından
Tamam canım teşekkür ederim yorumun icin
0 oy
(7,824 puan) tarafından
Benim bebeğim de sağlık ocağının verdiği kan ilacı kanlı kaka yapmıştı öyle bisey olabilir mi sizdede acaba 
0 oy
(1,975 puan) tarafından
Hemn goturmelisin kız zehirli ishal olmasın ya  çok gcmis olsn burada doktora gtr cnm 
0 oy
(3 puan) tarafından
Ne tedirgin bebeğine mama veriyormusun ?senin yediğin urun de bebege geciyor biz fıstık yediğinde olmuştu birde sey yapma onu yatsın bal dokundur memeyi tutsun gibi şeyler yapma yaptırma sakin  kabızlık varsa o da yapar ama sen ihmal etme bagirsaklarda makatda çatlak olduğunda oluyor fazla okunmadan kabızlık yapar mama daha sıvı ver normale dönsün sende emziyorsan bol bol sıvı tuket 

İlgili sorular

+1 oy
4 cevap 60 göst.
+1 oy
3 cevap 57 göst.
0 oy
1 cevap 86 göst.
18 Ağustos 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Umay17 (20 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 86 göst.
18 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde Yigidinannesi (281 puan) tarafından soruldu

410,726 soru

12,358,442 cevap

41,266 kullanıcı

Kategoriler

...