Sadece içimi dökmek istiyorum kötü yorum hakaret kaldıracak bir psikolojide değilim lütfen anlayış gösterin.
Çok mızmız bi kızım var herşeye ağlar mi bebek yaaa 140 günlük olmak üzereyiz 5 ay yani ama 5 ayda ömrümden ömür gitti kolik bi bebekti 2.5 3 ay gaz sancıları ağlama krizleri derken haftanın 4 günü kesintisiz ağladı sabah akşam gazı bitti rahat ettik diyemeden şimdide herşeye ağlıyo ama herşeye.
Eliyle bişeyleri tutabiliyo çıngırak poset renkli plastik çubuk plastik kasık vs ne varsa veriyorum eline oyalasın kendini diye hemen atıyo çıngıragı sallayıp ses bile çıkarmıyo ben elimle gösteriyorum bakıyo ama yok üstünden ****** figürü sarkan yer minderi aldım ondan da nefret edio içine ne zaman soksam ağlıyo.
Yarım dönmeye başladı ellerinden tutsam kendini kaldırır oturur pozisyonda. Oturtuyorum destkli şekilde 2 3 dk sonra ağlıyo yatırıyorum yine ağlıyo kucakta geziyoruz bi zaman sonra ondan da sıkılıyo çok bunaldim sürekli ağlama krizleri memeyi zorla emme... savaş halindeyim resmen.
Mekkeden gelen bebek var arapça sarkı söylüyo renkli ısıklı onu açınca biraz bakıyo ona da eşim laf ediyo kafası şişiyomus. çok ağladıgında süpürge sesi açıyorum ona da laf ediyo nefret ediyomus o sesten sanki ben keyfimden dinliyorum da.
Ben hiç tv açmam radyo açarım ses olsun evde diye ya da telefondan müzik açarım kenara koyarım gerçi onda da ağlıyo kızımda yarım saatte yapılacak işi 2 3 saatte anca yapıyoruz birlikte. Akşamları gelir gelmez tv açar eşim kızımda alıştı ööööyle tv ye bakıo bos bos kaç kere derdimi anlatmya çalıstım yok.
Bunaldım diyorum annemi çağır asagı kattan diyo senin annen bana destek değil köstek oluyo desem yine birbirimize giriyoruz o zaten apayrı bi konu. kızıma hemen doymuyo aç falan diyo ben zorla emzriyorum ama uykuya dalar dalmaz hemen göğsüme alırım doyana kadar emer uyanınca da uyku sersemliği bi daha meme veririm yine emer yani aç kalmadıgından eminim yürüyerek sallanarak bi şekilde emziriyorum ben onu. Kayınvalide hemen aç bu çocuk der ya da hasta der calpol ver der hadi bir gün 2 gün ağlasa vereyimde hergün mü calpol tıkcam ben bu çocuğun agzına. Gerçi kendi en küçük çocugu bebekken hep akşamları fitil sokarmıs sabaha kadar uyurmus onunla övünüp duruyo.
Çok bıktım bunaldım kızımı alıp gitmek istiyorum uzaklara herkesten uzağa gerçi orda da ağlar o :)