0 oy
379 göst.
Diğer kategorisinde (1,389 puan) tarafından
30kere izledim agladim(..

6 Cevaplar

+1 oy
(5,297 puan) tarafından
Ne yasandi neden konusmuyorlar bilemeyiz tek tarafli dinleyince suanda adam haklı ama diger taraflari da dinlemek lazm
(1,389 puan) tarafından
Cok masum yuz ifadesi var
-Reklam-
+1 oy
tarafından
Üzüldüm ama şimdi ne yaşandı bilemeyiz . Kimse kimseye durduk yere küsmez . Benim amcamda eşinden ayrıldı çocuklarından birisi ayda bir iki kere arar kızı hic aramaz . Ama amcam çok yanlışlar yaptı yani 
(1,389 puan) tarafından
Evet aslinda bilemeyiz ne oldugunu ama cok masum ve gunahsiz gibime geldi benim(.biseyler yaptiysa bile pisman olmustur kesin.
+1 oy
(6,305 puan) tarafından
İzlemiştim evet ve üzüldüm 

Iki türlü düşündüm Mesela gerçekten evlatlar hayırsız mı çıktı Adamcağız bu halde

Yoksa vakti zamanında çocuklarına çok eziyet ettiği için mi bu halde bilemedim ama başlığına göre de cevap verecek olursam Amin
(1,389 puan) tarafından
Bende oylede dusundum ama bilmiyorum o kadar masum ifadesi varki.bakinca bu adam bi zamanlar kotu bisey yapmis ola bilir diye dusunemiyor insan.cok caresiz masum ifadesi var.
+1 oy
(402 puan) tarafından
su an benimbabam da cok masum,anlatir aglar.ama.bize neler ettigini biz biliriz.yaslandikca insanlara zaten bi masum ifade yukleniyor
0 oy
(50,803 puan) tarafından
izlemedim başlığa gore aminnn 
(1,389 puan) tarafından
Amin canim.aglamak itemiyorsan izleme(
(50,803 puan) tarafından
hic izlemiym etkisinde kalıyorum sonra
0 oy
(3,813 puan) tarafından
Valla imtihan dünyası kimisi yavrum der herşeye katlanır evlatlada imtihan zor .Allah kimseyi muhtaç eylemesin 

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 262 göst.
0 oy
1 cevap 266 göst.
23 Mayıs 2023 Diğer kategorisinde Meryem0123 (1,935 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 129 göst.
11 Şubat 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

404,040 soru

12,103,913 cevap

36,422 kullanıcı