0 oy
387 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
2001 agustos ayinda 14 yasimda evlendim esim 18 yasindaydi 16 yasimda oglumu kucagima aldim 21 de ortanca oglumu 28 yasimda kizimi kucagima aldim 34 de 26 nisan da kizimi kucagima aldim 21 yil dile kolay okadar zorlu yollardan gectik ki analtmaya kelimeler yetmez ama sabir sukur guven ile bu zamana geldik dogumum sezryan oldu bakacak kimsem yoktu ezim buyuk oglum bir bebege bakar gibi bakiyorlar rabbim bana acilarini gostermesin demem oki hemen vaz,gecmeyin kaynana yuzunden elti yuzunden görümce yuzunden 3. Kisiler yuzunden yuvanizi yikmayin  biriniz sagir biriniz dilsiz olun haa kendinizi ezdirin demiyorum ama konusarak da zedelemeyin  evliliginizi biz boyle rayina otturduk herkesin yuvasina saadet versin rabbim

4 Cevaplar

0 oy
tarafından
Ne güzel anlattin cnm rabbim kimsenin yuvasını bozmasın inşallah
tarafından
Aminn canim amin
-Reklam-
0 oy
(1,690 puan) tarafından
Amin canım. Rabbim herkese senin gibi düşünmeyi nasip etsin. Emek olmadan bazı şeyler düzelmiyor yoluna girmiyor belki yıllar alıyor ama oluyor
tarafından
Emek olmadan yemek olmaz canim kahrini cektim ama balını yiyorum cok sukur
0 oy
tarafından
Anlayan varmiki be yavrum çoğu  ali kiran bas kesen olmuşlar 
tarafından
Cok dogru dedin
tarafından
Eee yani burada böyle atıp tuttuklarni kocaları gorse neler olur acaba insan kocasına saygılı olur ama koca cinsî 2 3 türlü kotuluk edeni dayk atanı demiyorum hee oylesinide bosican cekmicen çilesini hep erkkler kötü bizm neden kocalarimz kötü dgl
tarafından
Dayak girdimi bndede olay biter canim asla ve asla hazmedemem ama kaynanam aradi eltim cagirmadi gorumcem is yapmadi diye asla kocamla kotu olmam ee iki oglum var evlenince beni aramiyackmi ne munasebet iki kizim gorumce olacak onlarda duyacak laf illaki ama biraz sineye cekmeyi bileceksin
tarafından
Tabii ki de Sineye çekme dikten sonra evlilik Zaten kavga gürültü huzursuzluk mutsuzluk sürekli Kapında olur ki evlilik o kadar muazzam bir şey ki yani kelimeyle Anlatılacak gibi değil çok zor bir şey Aslında keşke evlilik yaşını şöyle 25lere  çekseler
0 oy
(5,992 puan) tarafından
Yaaa maşallah sana ablam rabbim evlatlarını eşini sana bağışlasın inşallah 
tarafından
Aminnn kuzum hepimizinkini insalalh rabbim sizlerede gostersin nice 21 yillar
(5,992 puan) tarafından
Amin inşallah cnm Allah razı olsun

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 510 göst.
22 Ocak 2023 Diğer kategorisinde Lisa1234 (1,531 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 889 göst.
28 Nisan 2020 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 824 göst.
30 Ağustos 2023 Alışveriş-Hediye kategorisinde Aysegul&20 (7,612 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,502,407 soru

24,531,302 cevap

359,979 kullanıcı

...