0 oy
305 göst.
Diğer kategorisinde (879 puan) tarafından
Oğlum konusamiyo ikili cümlesi bile yok resmen bu süreyi duyan var mı acaba 

8 Cevaplar

0 oy
(7,076 puan) tarafından
Kaç yaşında oglunuz
(879 puan) tarafından
3 yasinda
tarafından
Brnim oğlumda tam konuşamıyor psikiyatriyr götürdüm tv izletme dedi.
-Reklam-
0 oy
(6,437 puan) tarafından
Benimkininde yok bekleyeyim şurada 
tarafından
Ne normal ne anormal galiba ben de bilemiyorum iki yasina kadar bekleyecegm normal diyen de var biraz daha kelimesi fazla olmasi gerekirdi aslinda
(1,169 puan) tarafından
sizinki neler soyluyor
tarafından
Baba dede mama emma(elma) edi(kedi) havhav bu(su) al ,gel ,ac,gitti,bitti,iki,üç aklima gelenler bunlar bunlara benzer bir kac kelimesi daha var ama isaret dilini kullaniyor komut aliyor her soyleneni anliyor biz kendi aramizda gezmeye mi gitsek diye sohbet edince bile hemen kalkip montunu
ayakkabilarini gosteriyor
(6,437 puan) tarafından
Hah ay benimki bu işte seninki yine küçük benimki şubatta 3 olacak
(1,169 puan) tarafından
şükür benimkinin daha fazla kelimeleri var canim cumle kuramıyor benimki de
0 oy
(7,443 puan) tarafından
Evet duymuştum o sureyi Hz.Musa'nın duası Kur'an da geçer hatta

Çocuk psikiyatrisine de götürün ama mutlaka belki başka sıkıntısı vardır 
(879 puan) tarafından
Götürdüm doktor akranları ile yan yana gelsin dedi
(7,443 puan) tarafından
Doktor eşliğinde de devam edin sureyi de okuyun faydasını görenleri tanıyorum inanarak okuyun eminim etkisi olacaktır.
(879 puan) tarafından
Allah'ın sürelerine inanıyorum elhamdülillah ama yinede burda okuyan var mı diye merak ettim
0 oy
tarafından
Hz Musa'nın duası var orda rabbiş rahli diye başlıyor o duayı bol bol okuyabilirsiniz 
(879 puan) tarafından
Okucam inşallah canım
tarafından
Şifa olsun inşallah canım.
Özel eğitim gerekiyorsa kesinlikle araştır git. Görümcemin çocuğuna cok çok faydası oldu
(879 puan) tarafından
Oyun grubuna götürüyorum
0 oy
tarafından
Tv telefon tablet ile arasi nasil?

Yasitlariyla bir araya geliyor mu yeterince sosyallesiyor mu? Siz onunla surekli konusuyor musunuz?
(879 puan) tarafından
Oyun grubuna götürüyorum parka götürüyorum telefon tablet izliyo ama çok fazla değil
tarafından
Bazi cocuklar gec acilirlar sosyallik anlaminda destekliyormussun zaten kac kelime kullandigi da onemli doktoru ne diyor peki duruma o da onemli.
Biraz genetik bu konusma isi bi de.
(879 puan) tarafından
Oyun grubuna götürüyorum canım
0 oy
(3,228 puan) tarafından
Konuşamayan çocuk çok zor gerçekten kendini ifade edemeyince hırçın oluyorlar komşumun 2 oğluda konuşuyordu büyüğü 3 buçuk yaşında yeni yeni kelimeleri çıktı diğeri 2 buçuk yaş ağzından daha tek kelimesi yok böyle görünce üzülüyorum gerçekten çocukla ilgilenmek sürekli konuşmak gerek gerekirse doktor a gitmeli ihmale gelmemeli
(879 puan) tarafından
Gittim akranları ile bir araya getir dedi
(3,228 puan) tarafından
Benm tek çocuk elimden geldikçe konuşuyorum herşeyi ev işleri yaparken bile anlatıyorum elinden tutup hadi sende yardım et diye yazında sürekli parka götürüyordum ve benn olduğum yerde akranı bırak çocuk bile yok doğru düzgün, ona rağmen maşallah herşeyi konuşuyor, bilgiye açık kapıyor hemen
0 oy
(6,148 puan) tarafından
Bazı çocuklar gec konuşuyor  telefon tablet den uzak tut bol şarkı söyle kitap oku tekerleme söyle oyun haline getir bir arkafaeimin kizi 3.5 yaşındaydi anne baba demiyordu cok yere gitti birsey yok dedi dr 4 yasina girdi yeni yeni başladı konusmaya imkanin varsa kreşe ver canim faydasi çok
(879 puan) tarafından
Oyun grubuna götürüyorum canım
0 oy
(2,533 puan) tarafından

image

bu duâ. Bir konuşma yapmadan önce alimlerin okuyup dillerinin çözüldüğü duâ. Musa Aleyhisselam da bunu okurmuş. Siz de sürekli okuyun yüzüne karşı. Dua kalpte biter inandığınız sürece kabul olur. Rabbim evladınızın dilinin bağını çözsün inşaallah ♥️
(879 puan) tarafından
Amin inşallah canım

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 123 göst.
17 Haziran 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 87 göst.
7 Mayıs 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
27 cevap 850 göst.
4 Ekim 2023 Diğer kategorisinde Fatmayaren (879 puan) tarafından soruldu