0 oy
118 göst.
Diğer kategorisinde (2,367 puan) tarafından
tarafından yeniden gösterildi
Anam var başka kimin var isterim ki Kur'an okusun yetim sevindirsin evet herkesin Allah aşkı İslamiyeti kendine zorlama.olmaz kuranla.ilgili hadisler atıyorum oku diyorum öğren diyorum geçiştiriyor telefinda meyve yiyor çocuğu soruyor hevesi yok gibi ama uyarmak gerekiyor kaç yaşında 60 yaşına geldi bırak bir hatimi bile yok dünya bir oruç namaz borcu var babam tüm elinize sağlık Allah'ım affetsjn kardeşlerim tüm öyle hepsine yalvarıyorum okuyun kilin bu dünya geçici diyorum ama kimse beni anlamıyor artık çekileceğim bir top kefen götüreceğiz diyorum oraya bugün annemle.kinustum diyorki hoca diyorki diyor iki İhlas suresi iki hatim yerine geçiyor diyor bende dedim neden Kur'an dan hatim yalmak yerine iki süre tamam süreyi de oku ama Kuran'dan başka çok aşk o dedim sayfalarını seviyorum saatlerce öpüyorum tüm derdimi sıkıntımı ona anlatıyorum secdede yada okadar rahatlıyorum ki rüyalarım da oruç Kabe görüyorum namaz liklar beyaz türban evladimin İslamiyet aşkının olmasını çok istiyorum ezan okunurken ağlarda hemen sustu yorum elleirni açıp allaha yalvar diyorum içim titriyor ezan bittiğinde içimde kocaman boşluk oluşuyor Allah'a emanet olun

1 cevap

0 oy
(5,963 puan) tarafından
Masallah sana. Ama her nefis o sekilde olamaz zorlama zaten hic olmaz durekli der durursan da konusasi hile gelmez uzaklasanilirlr snden. Bi kere uyardin iki kere uyardin uc kere iyardin artik sonrasi baskiya girer bence. 
(2,367 puan) tarafından
Kendileri bilir ben üzerime düşeni yaptım
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
17 cevap 844 göst.
9 Ocak 2024 Diğer kategorisinde Zelihaanne (1,411 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 266 göst.
23 Ocak 2023 Diğer kategorisinde Toprak_Hilal (2,367 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 208 göst.
6 Ağustos 2022 Aile & Aşk kategorisinde Pervinnntyln (448 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 237 göst.
13 Şubat 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

408,262 soru

12,264,047 cevap

37,412 kullanıcı

Kategoriler

...