Ya akşam akşam gülmekten öldüm karnıma ağrı girdi valla şimdi canimlar kız kardeşimin acayip derecede nazarı değiyor bildiğiniz gibi değil yani maşallah dediği üç gün yaşamıyor derler ya öyle bişey biz bile korkuyoruz bişey deme göstermeye o kadar yani.
Erkek arkadaşı 5 yıllık ilişkisi var ablası doğum yapmış bugün kardeşim de bebeğin resmini atsana demiş aman aşkım yazık şimdi bebeğe bişey dersin falan sonra gelince kendin görürsün zaten demiş.
Akrabada ailede korkmayan kimse yok şimdi sıra onlara geldi
Aranızda benimde nazarım çok değiyor diyen varmı ?
Nazar degtirmek istedigim insanlar var malesef yok benim gozum degmiyor hep bana nazar deyir .bi fotografimi vpa koysam hemen gunu basima bisey gelir .bende akillanmiyorumki hayatimda bir olumlu sey olsun tva cikib bagiriyorum.millet oylemi herseyi var hocbirseyi yok gibi.benm herseyim ortada hep nazar icimdeyim)
Kardesinin numarasini alabilirmiyim kaynanamin nresmini atacamda
Kendime de çok nazar olur,benimde nazarım değer hemde ne değme,bebelerimi severdim ciğerden böyle bağıra bağıra,sonra bebe pat yerde
Benim nazarım kimseye öyle değmez aöa nezaman babasına yada anneme desem yada içimden geçirsem bizim kız iyi yiyo uyuyo çok uslu diye vallahi bigün sonra tam tersine döbüyo anlamış değilim
Guldur guldur showda ki adam geldi aklima nazarimmm daaayooomuş kullliyennn yalannn
Ee goruncede değer ozaman ay ben olsam göstermem,
Amanim kardesin benim Dunyadaki varligimdan bile haberi olmasin uzak oldun)))
Benim hiç kimse böyle bir şey istemez ama inan çok kötü bir durum ya. Sürekli de dua ediyorum Rabbim kötü bakışlarımdan koru diye ama çoğu zaman değiyor. Çok dua okuyorum ama o zaman pek etkilemiyor
1,491,325 soru
24,370,210 cevap
347,969 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın