0 oy
1,298 göst.
Diğer kategorisinde (1,118 puan) tarafından
Merhaba kizlar gunaydin.  Ben dun test yapmistim dunku attigim testde cok silik cizgi var fotosunu atmiyim cunku fotografda belli olmuyor.  2 gun gecikmem de var acaba o kadar silik cikmasi gec dollenme olmusmudur.  ya insallah hamileyimdir lutfen dua edin yüzüm gülsün.   Benim adetim en fazla 28 gunde gelir bu gun 30 gunu.  

24 Cevaplar

0 oy
(2,171 puan) tarafından
İnşallah vardır gebelik canm ama bence testi 2,3 gün sonra tekrarla derim ben.kuruma çizgisine benzettim ben ilk 5 dakikada çıkan çizgi nettir. 
(1,118 puan) tarafından
Tamam canim 2 gun sonra deniyim
-Reklam-
0 oy
(775 puan) tarafından
Rabbim gönlüne göre versin canım ilk çocuğun mu olacak
(1,118 puan) tarafından
Hayir 3 ay once dogum yaptim.  Kaybettik 2 gun sonra.  Ikinci cocugum olucak.  Daha once de  1 dusugum var    tesekkur ederim canim
(775 puan) tarafından
Yaaa... Üzüldümm... İnşallah hamilesindir canım Rabbim sağlıklı ve kolay hamilelik geçirmeyi nasip etsin sonrasında da inşallah hayırlısıyla.sağ salim yavrunu kucağına almayı nasip etsin hakkında hayırlısı olsun üzüldüm gerçekten... Benimde bir kürtajım olmuştu 2 ay sonra tekrar hamile kaldım ve şuan çocuğum bir yaşında şükürler olsun Rabbim sana da nasip etsin ❣️
(1,118 puan) tarafından
Teşekkür ederim ❤️
0 oy
(681 puan) tarafından
Acil falan varsa idrar tahlili yapıyorlarsa bi baksınlar csnim inşallah gönlüne göre verir:) çizgiyi ben çok göremedim iyice yaklastirp  baktım ama
(1,118 puan) tarafından
Hayirlisi olsun.  Teşekkür ederim
(681 puan) tarafından
Rica ederim
0 oy
(79 puan) tarafından
Kiz var gibi ama umutlandirmakda istemem❤
(1,118 puan) tarafından
Howaa su gun edip gordim yok olam birinji cyzgam 1 sagatdan cykdy.  Ertir kaset test aljak Yada televizire dusaymesem.
(79 puan) tarafından
Allajan belki bardyr gulm sho galan bir testini edip goraydaa ertir seravno aljak bolsan
(1,118 puan) tarafından
Ettim gy.  Ony duyn agsam ettim.  Ony 15 sekunt sakladym oda nace sagatdan son 1 cyzgy cykdy . Bu gunem yene aldm.  Yene solar yaly boldy.☺️☺️☺️  yokya benim sansima tukuruyum.   In gowsy men ertir kaset aljak  sonna yok bolsa vapse yok boldygy
(79 puan) tarafından
Bolorlagy nesip bolsa
(718 puan) tarafından
Nasılsın

İlgili sorular

+3 oy
16 cevap 532 göst.
22 Ocak 2025 Çocuk & Ebeveyn kategorisinde Gonul. yaram (718 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 288 göst.
23 Mart 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 218 göst.
6 Aralık 2022 Diğer kategorisinde Ecenin annesiii (1,085 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 121 göst.
26 Kasım 2022 Diğer kategorisinde Cetineylul317 (1,265 puan) tarafından soruldu

412,081 soru

12,405,382 cevap

44,577 kullanıcı

Kategoriler

...