Sizinle de paylaşmak istedim. Yeni evlendik tayin yerimiz de Manisa oraya gittik bir iki hafta geçti İzmir'e gezmeye gidelim dedik birde çeşmede otel ayarladık bir iki gece kalacağız parasını da verdik. Aylardan Ağustos. Otele gidip valizleri bıraktık sokağa çıktık herkes bikini ile geziyor başımızı kaldıramıyoruz en kapalısı bikini üstüne tülden kimono giymiş İzmirli arkadaşların affına sığınıyorum biz Tokattan gittik böylesini hiç görmedik şok olduk tabii çoğu da turist zaten. Öğle yemeği dahi yemeden otelden valizleri alıp Manisa'ya evimize dönmüştük otele de paramızı yatırdık iki gün tatil yaptı
Sizin de böyle anılarınız var mı
Hahahahaahaa Kız paranızı niye geri almadiniz
Benim de görümcem İzmir'de oturuyor . Biz de eşimle gezmeye gitmiştik hemde tatil olsun dedik . Ben kapalıyım gittik geziyoruz Alaçatı'ya Çeşme'ye gittik . Herkes oranın şartlarına uygun giyinmiş ben arada o sıcakta kapalıyım Bende bulunduğum duruma çok gülmüştüm
Bizde geçen sene Antakya da villa kiraladık markete gittik herkes yarı çıplak eşime dedim biz evde kalalım dışarısı sıcak bunaldım
Benimde hiç unutmadığım bir anim var eşimle Biz sevgiliyken biseyden dolayı kavga etmiştik eve doğru gidiyoruz ama kavga ettiğimiz için ben önden o arkadan geliyo ben hiç konuşmuyorum yarim saat yurumusuzdur ayrı. Sonra o günde spor bakanı gelecekmiş yolları güvenlik amaclı polisler ayrı ayrı tutmuş.bizde tabi hala kavqalı arkalı önlü giderken polisler bizi farketmiş eşimi tacizci falan sanmislar arkamdan geldiği için sonra polis arkamızdan önümüze geçip bizi durdurdu. Siz bu beyfindiyi taniyomusunuz diye sordu bende evet sevgilim dedim sonra birileriyle konuştu telsizle heralde şüpheli durum yok diye sonra tamam dediler biz sonra yan yana yürüduk güle güle eve gittik çok değişikti bi yandan polislerin öyle yapması çok hosumuza gitti. O gün hala aklımda komiğime gidiyo.
1,486,462 soru
24,301,423 cevap
344,067 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın