Eşimin ailesiyle aynı mahallede oturuyoruz. Gözleri hep üzerimizde. Eltimle de aramızda bir ev var nereye gitsem haberi oluyor laf arasında kaynanama söylüyor. Kaynanamgil kapıyı kilitli görünce hemen eşimi arıyorlar evinize geldik karın evde yoktu kapı kitliydi falan diye. Annemlere gidip geliyorum surat asıyorlar doğru düzgün konuşmuyorlar. Bi keresinde kaynanam laf arasında yine mi annengile gittin demişti öyle dedikten sonra dedimki bunlar bana böyle tepki veriyorsa kesin eşimi dolduruyorlardır. Yengem meme kanseri bı göğsünü aldilar ameliyat olacağı gün hastaneye gittim ailemden herkes ordaydi. Kızımı da eltime bırakmıştım o söylemiş gitti diye. Akşamında kaynanamla telefonda konuşuyoduk kayinpederim ordan bağırıyo tek başına çıkmışsın oralara gitmişsin. Ne vardi yani bana haber verseydin bende gelirdim dedi bende tek gidince ne oluyo ki yani anlayamadim dedim kaynanamda kızım sen bizi yanlış anliyosun milletin içine tek girme sahipsiz demesinler dedi bende dedim ki millet dediğin benim ailem halalarım amcalarım onlarda yanlış anlamazlar merak etmeyin dedim biraz sert çıkıştım. Dün de bizim ailedeki kızlar amcamgilde toplanmışlar bende gittim sabah geri geldim kapıyı kilitli görmüşler hemen eşimi aramışlar karin evde yok nereye gitmiş diye oda onlara açıklama yapmaktan bıktı mı artık ne olduysa sağlık ocağına gitti diye yalan söylemiş bugün beni aradi annem sordu bende böyle dedim dedi. Anladım ki eşime çok baskı yapıyorlar bunlarla başım belada of of:((((