Ay okadar çok isterdim ki bunu keske koca ailesi yasaklansa. Her halta karismalari ve herşeyi sadece onlarin bildiklerini sanmaları nekadar acınası ya. Eşimle karar verdik eger doktor uygun görürse hastaneden çıkmadan sünnetini yaptıricaz dedik. Kaynim görümcem kaynanam cok bilmis heyetinin verdigi cvp öyle seymi olur cocuk az büyüsün sunnet elbisesini nasil giyecek vs birsürü yorum yapıyorlar bende dedim. Ben bir çocuğun organı kesiliyor diye kiyafet giymesine düğünü yapilmasina vs karşıyım bunu kutlamayi gereksiz buluyorum bu benim fikrim ve bu benim cocugum dedim. Oooo sizde çocuk yaptiniz güya ana baba olacaksınız diyorlar hala ay anne bana olmak cocuga sünnet kıyafeti giydirmek mi yaaa. Neden çocuğumla ilgili kararlari verirken sürekli birilerinin yorumuna maruz kalıyoruz yaa. Ya kim ne isterse yapsin ben kimseye neden sünnet düğünü yapiyorsun demiyorum neden cocuguna bunu aldin demiyorum herkes kendi çocuğuna kendisi karar versin yaa. Kimler oy veriyor koca ailesi yasaklansin diyorum ilk oyu ben veriyorum