0 oy
183 göst.
Diğer kategorisinde (6,048 puan) tarafından
Yaa güneşlik perdelerin rutubet olmuş kapkara tullerde byle rengi tuhaf sanki kararmış gbi çamaşır suylu sıcak suda bekletsem snra makinada yikasam bişey olurmu acaba nasıl bryaztlayirsunuz 

7 Cevaplar

0 oy
(1,935 puan) tarafından
Valla canım ben direkt çamaşır suyuna batırıp direkt makinede 40 derecede yıkadım ve sonuç perdenin yarısı yok :⁠-⁠)
(1,935 puan) tarafından
Vallahi yırtıldı fare yemiş gibi kedi tirmalamıs gibi oldu canım hemde brilant idi onca para gitti çöp
(6,048 puan) tarafından
Abooo bende yakmiyacak komsumda yırtar perdeyi maf eder dedi bazıları bişey olmaz dyro ben taşınacam haftaya ondan komşum dedi makineye çamaşır suyu koy braz yıkasın beklet on beş daka snra bidaha yikkat bu şekil bişey olurmu acaba
(1,935 puan) tarafından
Hiç denemedim ama olur bence yıpratır ki sonradan öğrendim makineye çamaşır suyu koymak makineye zarar veriyor
(6,048 puan) tarafından
Vala kaynnam da öyle yapma makine ye zarar verir dedi borularni falan çurutur dedi
(1,935 puan) tarafından
Doğru demiş canım
-Reklam-
0 oy
(6,341 puan) tarafından
Ben oyle yapmiyorum canim makinaya tulun icine bi tane bulasik tableti atiyorum sonra gozune deterjan deterjanin icine seker birazda karbonat yumusatici mis oluyor
(6,048 puan) tarafından
Cnm bulaşık tableti erimizse perde de falan kalıntı kalıyormuş pütür pütür yapmiyormus perdeyi komşum öyle dedi ama rütübet olan yerlere elimle braz çamaşır suyu döküp yikasam sadece olan yeri bişey olurmu acaba ya hemen makineye atardım
(6,341 puan) tarafından
Feyri kullaniyorum canim hic erimeme gibi bi problem yasamadim camasir suyuna hic biseu diemecem bilmiyorum walla.
(1,570 puan) tarafından
Bulaşık tableti zamanla tülü parça parça ediyo kendinden parçalanmaya basliyo bilginiz olsun tecrübeyle sabit annem de öyle yapıyordu Bi baktık tül pert :)
(6,048 puan) tarafından
Bnde fairy limonlu olanda kullanyorum yine erimezse maf eder dye korkuyorum bide şeker karbonat deterjan üstüne mi dokuyirsun nkdr koyiyirsun
(6,341 puan) tarafından
Walla senelerdir yikadim daha parcalanmadi☺ bi yemek kasigi sekerle yarim paket akrbonatla deterjanin ustune dokuyorum canim
(6,048 puan) tarafından
Bende öyle deniyeyim ama rütübet lekesi ancak çamaşır suyu ile çıkar:(:(
(6,341 puan) tarafından
InsAllah cikar canim lutubet kadar zor bisey yok
(6,048 puan) tarafından
Ayy çok pis neler çekiyorum neler bide perdenin üstüne mi dokuyin şekeri yoksa tursilin ustunemi
(6,341 puan) tarafından
Kucukken bizim ewimizdede wardi annem neler cekti ay afedersin temizle temizle arinmazdi ama annem boyanin icine o rutuneti giderici bisey aldi sonradan dokulmemis ti ew
(6,341 puan) tarafından
Deterjanin ustune canim
(6,048 puan) tarafından
Vallahi bzde bu hfta tasincaz inşaallah güzel Bir ev çıkar bnde yikcam bu hfta inşaallah temizlenir
(6,341 puan) tarafından
Ayy insAllah canim rabbim gonlune gore wersin❣
(6,048 puan) tarafından
Allah razı olsun cnm
0 oy
(1,919 puan) tarafından
Öyle değil de ben bir tane bulaşık tableti koyarım perdenin arasına atarım makinaya deterjanı koyarım. Bide Bingo oxijen koyarım miss gibi ter temiz oluyor. İstersen yıkamaya başlayınca biraz beklet yarım saat kadar. Sonra devam ettir yikasin. Ben beyazları ve havluları öyle bekletirim bazen.
(6,048 puan) tarafından
Çamaşır suyu icindemi bekleteyim bide fairy eriyromu gercektn
(1,919 puan) tarafından
Yok makina çalışırken durdurup bekletebilirsin deterjanın iyiyse etkisi artar.. bilmiyorum ki benim ki finish eriyor sıkıntı olmadı bu zamana kadar.  Ya sen suya koyduğun da eriyor sonuçta erir bence. Sıcak su oluyor.
(6,048 puan) tarafından
Ayy neblm çoğu kişi dyordu perdem yirlutdi falan
(1,919 puan) tarafından
Çamaşır suyu bilmem ama tablette sıkıntı yaşamadım.
0 oy
(3,510 puan) tarafından
Ben soğuk suda çamaşır suyu bolca döküyorum

Sonra bulaşık deterjanı

3 yada 5 saat sonra yıkıyorum 
(6,048 puan) tarafından
Maf ediyormus perdeyi
(3,510 puan) tarafından
Yooo benim perdelerin halen yeni gibi
0 oy
tarafından
Ben niye başlığı ped diye okuyup şoklar içinde bu posta daldım :D
(6,048 puan) tarafından
Ayy Allah seni napmasin
0 oy
tarafından
Sicak suda bekletirsen lekeler iyice icine isler. Soguk suda sade beyaz deterjani atarak bekletirsen daha etkili olur.
(6,048 puan) tarafından
Ama çamaşır suyu kullanmim dimi
tarafından
Camasir suyunu makineye attiginda koy o zaman bisey olmaz.
0 oy
(5,345 puan) tarafından
ben sicak suya basiyorum ustune yarim paket camasir sodasi bir gece bekletiyorum sabahta makinaya atiyorum makina su alirkende yarim kapak camasir auyu tertmiz oluyor
(6,048 puan) tarafından
Çamaşır sodası var bende koyim mi üstüne akşamdan çamaşır suyu kullanmıyon dimi

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 65 göst.
0 oy
3 cevap 120 göst.
0 oy
6 cevap 156 göst.
2 Kasım 2021 Diğer kategorisinde Sgb (2,013 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 201 göst.
12 Ekim 2021 Yemek-Tarifler kategorisinde Tugce12. (639 puan) tarafından soruldu

410,983 soru

12,368,077 cevap

42,191 kullanıcı

Kategoriler

...