0 oy
573 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (163 puan) tarafından

image

kizim15 aylık ben alt azı dişlerinin çıkmasını beklerken arka üste bı dış çıkmış ve yarışı damağında çıkıyor doktora götürmem gerek mi ? Ya da dış doktoruna mi yoksa çocuk doktoruna mi gotureym ?daha önce başına böyle bir şey gelen var mı ?

11 Cevaplar

0 oy
tarafından
Mutlaka götür canım ama hangi doktora olduğunu bilmiyorum post yukarı çıksın 
-Reklam-
0 oy
(681 puan) tarafından
Csnim sağlık ocağına bir sor istersen numarası varsa ara yoksa götür göster onlar hangi doktora gotuceni söylerler 
0 oy
(209 puan) tarafından
Azı dişleri öyle çıkıyor ama sen gene de bı doktora göster
0 oy
(116 puan) tarafından
Götürmem gerektiğini sanmıyorum benimmoglumda ilk önce azı dislerini çıkarmıştır damak küçük.oldugubicin sana öyle geliyordur hem oyoe olsabile doktor ne yapabilecekkki daha küçücük dişi çekecek halleri yokki .benim.oglan önce azı sonra ön dişlerini cikarmistir
0 oy
tarafından

Dişçiye götür hatta özele yani ilk muayeneler ücretsiz oluyo genelde arastırın. Ortodontik bi kusur varsa eğer erken zamanda tel takar düzelir. Mesela der işte üst damağı çok dar ön dişleri ya.muk olabilir gibi anladınız mi. Dişler tamamlanınca cagırabilir duruma göre bakarız der. . Öyle olması normal mi bilmiyorum ama çocuk doktoru anlamaz bence diş meselesini en iyi dişçi anlar. 

Ben lise hayatım boyunca hep ön dişleri ya.muk gezdim bu bende hep içe kapanıklık yapmıştı gülemez konusamazdım bile bi de dişler ya.muk olunca güzel fırçalanmıyo temizlik yapılmıyo çok fazla tartar olusuyo o da agız kokusu ve diş çürüğü yapıyo. Nişanlı iken tel taktırdım tel ile gelin oldum düşünün yani :)) ama şimdi hepsi dümdüz ve çok güzel

(163 puan) tarafından
Bnce bu dış olayı genetik die dusunuyorm ben :)
 Allaha şükür bnm de eşimin de dişlerimiz inci gibi eşimin ailesinde de öyle bir sey yok ama bnm kardeşimin annemin ve annemin tarafı dış olarak ayrık hep düşün kardeşimin on iki dişinin arasında bı dunya boşluk var :D normalmiş öyle yazmışlar sağolun yorumunuz için
0 oy
(4,962 puan) tarafından
Gördüğün gibi azı dişi ve diğer bölmesi de geliyo patlamış bana normal gldi
0 oy
tarafından

Benim oğlum da 16 aylık onunda böyle çıkmış

Kızım da küçükken köpek dişleri çıkmadan arka dişleri çıkmıştı

Yüzü biraz kirli ama olsundu:)

image

tarafından
Amin Allah razı olsun canım (⁠✷⁠‿⁠✷⁠)。⁠◕⁠‿⁠◕⁠。
tarafından
Amanın telefonumun yeni bir özelliğini keşfettim¯⁠\⁠_⁠(⁠ ͡⁠°⁠ ͜⁠ʖ⁠ ͡⁠°⁠)⁠_⁠/⁠¯[̲̅⁠$̲̅⁠(̲̅⁠ ͡⁠ಠ⁠_⁠ಠ⁠)̲̅⁠$̲̅⁠](⁠╯⁠︵⁠╰⁠,⁠)(⁠╬⁠☉⁠д⁠⊙⁠)⁠⊰⁠⊹ฺ☞⁠ ̄⁠ᴥ⁠ ̄⁠☞
(692 puan) tarafından
Ahahaha yeni emojiler mi buldun baci sjsjs
tarafından
Burda bu emojileri kullanabilecegimi farkettim :) artık buna gerek yok:) (⁠◕⁠ᴗ⁠◕⁠✿⁠)
(692 puan) tarafından
Ahah çok güzeller hele çiçek xur bende bi bakayım bulurum belki sjjsjs
0 oy
(24 puan) tarafından
Azı dişi o bende öyle korktum da tüm bi Dis o çıkınca daha iyi göreceksin doktora goturmene gerek yok 
0 oy
(8,016 puan) tarafından
Azı disi oyle cikar
0 oy
(3,275 puan) tarafından
Bir sorun yok azı dış olduğu için öyle cikiyor
0 oy
tarafından
Kız yok bende ilk öyle sandım öyle değilmiş tam çıkınca anlaşılıyor doğru yerde çıktığını

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 113 göst.
3 Şubat 2022 Diğer kategorisinde Jajajhvx (20 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 193 göst.
28 Şubat 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Azad (54 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 200 göst.
28 Temmuz 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde kusozlem (41 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 84 göst.
19 Haziran 2023 Diğer kategorisinde Yigidinannesi (281 puan) tarafından soruldu

410,740 soru

12,358,932 cevap

41,319 kullanıcı

Kategoriler

...