Ah eski gunler ah ne guzel gezerdik tozardik elimiz kolumuz baglandi bebekden cikamiyoruz yaz gelsen yazzzzz
Gezerken yol da dogurucam canim son son geziyorum: )
Bnde gezemiyirum eşim çok yoğun çalışıyor hiç izni yok
Çok nadir eşim gezmeyi sevmiyor zamanında gezdim ben diyor
Eveeeet yaz gelsin artııııık.geçen annem geldi memleketten sütümü sağdım çıktım iyi geldi valla markete gitmeye bile hasret kalmışım :) kanguru alıcam iyi havalarda abisini okuldan almaya gideriz üç ayını doldurdu minik paşam :)
Masallah size kuzum ♡♡♡
Gezmeye devam canım bebis doğsun yine devam ben öyle 40 çıkana kadar evde kapanamam ruhum daralir valla havalarda başlıyor. Güzelleşmeye ben doğurana kadar daha iyi olacak
benim esim evdede noluo canim bizde gesmioruz valla bazen kafayi yicek gibi oluorumm
Ben 5 senedır geziyordum bebegım oldugunu duyan herkes otur evınde cıkma dısarı cekıyodu.onlara ınat gezıyorum :D, fotolarımıda gözlerine sokuyorum.Ben paten kullanıyodum hamıle kaldım kullanamıyorum diye sevinenler var.Herkes psıkopat su hayatta ama onlara ınat devam gezmelere :)
Eşimle gezmeyi severiz biz. Hamileyken eşim işten fırsat buldukça ve imkanımız oldukça gezerdik. Bebeğimiz doğdu 3 ayını doldurdu hastaneye götürdükçe avm ye gidebiliyoruz sadece hava soğuk olduğu için.
Ben gezmeyi çok severim hicbirsey olmasa marketleri gezim oralara bakım falan bayılırım.;)Havalar kötü olduğundan çıkamıyorum yoksa gezerim yolda da dogurursun hiç şaşırmam;)
ben de hiç gezemedm evden cikasm glmiordu ztn ki hamilelgm zor geçti yurumkde bile zorlanıyordum nasıl gezeym.:) en anzndn uzun uzun gezemiordm bir kere nietlendm uç dört gün baya yürüdüm dolstm annemlerdydm snra annemle glick biZe bayramda güya denize gidecz diye sen tut bu seferde evime döndüğüm günün sabahı lavaboya klktgmda kanamam oldugnu gördüm nasıl hastaneye gittik blmiorm annem şükür bebegm yaşıyordu annem geldi ama hastanede yanmda olmak için 5 günü hastanede gecirdk daha da btti benim gezme olayı başlamdn:) :( kizimla gezerm diye dsnuor hayaller kuruyordm ama onlarda yalan olck gibi kas h. cnm kaslarım cok yoruldu zayıf düştü bu hamilelk ve doğum süresinde eşim olmadan gezmm imknsz artik
1,492,978 soru
24,394,286 cevap
349,574 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın