+1 oy
164 göst.
Aile kategorisinde tarafından
Bebeğim 37. Haftada 2470 48 cm ile doğdu şu an 5 aylık olmamıza 2 hafta kaldı 6230 kilo 61 cm.

Kaynanam sürekli bu çocuk zayıf diyo. Dünde alt katta onun yanındaydık 2 gün anneme gittim diye mecburen ona da gitmek  zorunda kalıyosun yoksa burnundan getiriyo insanın. Ağlama krizlerine gircem çok zor duruyorum konusmaya başlasam ağlıcam o raddedeyim. Dün bütün gün zayıf bu çocuk deyip durdu

Sütüm var kesinlikle eminim birinden emerken diğerinden sızıyo çünkü. Bebeğimde emiyo. Onun yüzünden mamadan da nefret ettim sürekli mama ver dediği için. mama vermiyorum sadece emiyo ama o istiyo ki mama da vereyim boğum boğum olsun heryeri

Nete resmi düşmese kızımı çekip atıcam bakın hele diye. O kadar moralim bozuk 1 gün geçirmek bile benim sinirleimi alt üst ediyo

6 Cevaplar

+1 oy
(7,439 puan) tarafından
Doktor gayet iyi diyor de gec sende bunun icin sinirini bozma
tarafından
Dr lar ne bilirmiş diyo işine gelmeyeni işte çok gıcık biri
(7,439 puan) tarafından
Dogru sen daha iyi bilirsin onlar bosuna okumus de geç sende sen bol bol emzir canim tahin helva ye sutunde yağlanir
-Reklam-
+1 oy
(151 puan) tarafından
Ya kuzum zayıfmi degilmi bilmiyorum ama benimde sütüm bebeğimin ağzından aktığı halde doymuyo diyip duruyodu kaynanam hem mama veriyoruz hem beni emiyo evine döndü şükür rahatladım artık kusmaya başlamıştı çok geldiği için dayan biraz duyma inşallah gecicek bu kaynanalarin ağzında sakız bu laf  mememi suratına sikasim geliyo bazen
tarafından
Mamayi nasıl verdin biberonla mi. Benimde öyle inanki ağzının kemarından süt akıyodu emerken yutmuyodur tükürüyodur o diypfu
(151 puan) tarafından
Damaklı nuk marka biberonum var şap diye tuttu oğlum şükür sorun yaşamadık emzikde veriyorum avent 0-6 olanı tuttu göğsümu de tutuyo bir mama veriyorum bı emziriyorum ben uyurken mama veriyo eşim bende dinlenmiş.oluyorum idare ediyoruz daha 16 günlük olduk ama sorun yaşamadım şükür
tarafından
Bende korkuyorum biberona alısır beni istemez diye
(151 puan) tarafından
Biberon hızlı aktığı için öyle diyolar ama ben sorun yaşamadım
0 oy
(1,818 puan) tarafından
Maşallah gayet iyi çocuk persentil bakmıştır doktor zaten sorun olsa söyler. Benim kızım 2900 doğdu 40.haftada ve 8. Ayında 6 buçuk kiloydu her şeyi sağlıklı şükür. Duyma kimseyi herkes konuşur bana bile sütün azdı 2. De olur inşallah dedi kaynanam azdı dediği süt de iki meme birden akardı emzirirken ağrıdan aylarca uyuyamadım Allah sorsun boşver 
tarafından
Gerçekten öyle Allah sorsun bende ah ediyorum artık dayanamıyorum
0 oy
(18,507 puan) tarafından
Doktor ne dedi kilosuna. O aylarda oğlum kaç kiloydu hatırlamıyorum. Ama eğer doktor iyi dediyse onu söyle. Bana bindaha da zayıf bu çocuk deme de. Biraz sert olmak lazım böylelerine. Bı insana bı şey günde yüz kez söylenmez 
tarafından
Hafta sonu gidicez dr a ben son kilosunu hemanjıom için ilaç yazacaktı hematoloji bölümü hastanede tarttırdım öyle öğrendim. O dr da kg ile ilgili bişey demedi
0 oy
(9,242 puan) tarafından
2490 dogdu benim kız 46 cnm de boyu vardı o aylarda öyleydi kilosu 17 aylık 10.7 kilo
tarafından
Bende araştırdığım için hiç kendi kendime kuruntu yapmadım acaba diyerek ama bu kadın resmen psikolojik baskı yapıo her görüşmede aynı muhabbet ve bir kere de demiyo defalarca
(9,242 puan) tarafından
Sana et lazımsa kasaba git de
0 oy
(621 puan) tarafından
Benim kaynana da öyleydi maalesef hiç cevap vermedim çok bunaldım zaman doktor kilosuna iyi dedi dedim şimdide diyo 2 yaşında olacak bende evet zayıf  cocuk diyorum susuyo  kilo iyi olsa siz zayiflamaya  calismazdiniz  diyorum  bazen sende oyle yap  canım ağzı olan konuşuyor 
tarafından
Haklısın brnimki anında küser küsmesi de bişey değil eşimi dolduruyo karın istemiyo bizi diye
(621 puan) tarafından
O sıkıntı işte Allah yardımcınız olsun

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 389 göst.
30 Nisan 2024 Diğer kategorisinde Kardelennn (50 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 157 göst.
17 Mart 2024 Diğer kategorisinde mehlikam (33 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 259 göst.
15 Ağustos 2023 Aile kategorisinde Gulcannacak (326 puan) tarafından soruldu