+1 oy
170 göst.
Aile kategorisinde tarafından

Merhaba kizlar bu sitede yazilanlara inanamiyorum artik biliyor musunuz ?

Cidden bazı yorumlarda hayretler içerisinde kalıyorum.

Mesela bir kullanıcı kaynanam arabamızı yaktı Biz de davayı kazandık diyor oradan başka biri çıkıp da Allah kaynanana sabır versin diyor bu ne şimdi ? 

Ya insanlar çıkıp dertlerini anlatıyorlar bazıları da sanki tam olarak olaya muhalefet olmak icin gelmiş gibi tam tersi şeyleri savunuyorlar birde konu sahibi ile tartışıyorlar.

Milletin derdi var anlatiyor haksizda olsa anlatiyor haklida olsa anlatiyor belkide biraz rahatlamak istiyor.

Ama sanki millet birbirine düsman gibi çaticak yer ariyor. 

En ufak gecen bir konuda yorum yaptim ama cok normal bir yorumdu konu sahibi konumdan çik diger yandasida bklu sdikli konusmaya basladi birde akil veriyor kitap oku diye :D şaka gibi gercekten bu küstahlık neden ?

Şahsi bana yapilandan dolayi degil bu sitem insanlar iyice tuhaflasti bu sadece örnekti.

Ya tabiki herkes özgür kimsenin agzini elini klavyesini tutamayız...

Yalniz siz karsinizda mesela yakin cevrenizde size dert anlatan birine boyle tuhaf tepkiler eminim vermezsiniz.

Birde hayali konusanlar var hic olmuycak seyleri yaziyorlar iste al sat kir dök kapiya koy sikayet et ne biliyim gerckten sasiriyorum hep hayali seyler.

Neden bu sitede insani yönleriniz direk çöp oluyor ?

Kizlar çoğumuz anneyiz insaniz ya burda sadece ufak bir fikir alisverisi var ama burada bile bir ustunluk cabasi hakaretvari konusmalar tartismalar v.s anlamlandiramadigim bir suru sey var.

Iyice zamanimin bosa gittigini goruyorum.

Burda bile derdi olanlar sorularina cevap bulamiyor zaten :)magazinsel olaylarda ve hayali sorularda cevaplar en yukseklerde.

Fikir alisverisi yok yani bir anne bebegiyle ilgili bisey soruyor mesela cevap yok. 

Anneler kulubu bide burasi :)

Benim galiba bu siteden cikip kendime zaman ayirmam gerek cunku yapilan haksizliklari gorunce buradakilere bile kafayi takiyorum buda benim sorunum.

Vasiyetim :)utfen birbirinize duzgun davranin yarali olan insanlari dahada cok kirmayin insani yonlerinizi kaybetmeyin torpulemeyin yazan bir dost bir arkadas bir kardesiniz gibi gorun ben hep oyle yaptim oyle yapmayada devam edicem her daim. 

Cunku bugun bir cumleniz ile mutlu ettiginiz ya da uzdugunuz kalp bir gun mutlak karsiniza cikicak ve size dönecek bunu hep yasadim gordum.

Cok ufak anlatiyim bir örnek; gecmiste bir gun ev sahibim ile yasadigim bir tartismayi cok canim yanarak anlattim (cokta onemli degildi ama hamileydim zorlu donemdi.)ve biri yine cikip demez mi ev sahibin iyi yapmis diye yemin ederim aradan 3 ay gecmeden konu acmisti evden atiliyorum ev sahibi tehdit ediyor diye hemde kiş günü cikarildi evden ben tabiki benim ahim cikti diyemem.

Burasi sanal alem ama muhattaplariniz kanli canli birer insan.

Kendinize iyi bakin.

6 Cevaplar

0 oy
(7,522 puan) tarafından
Aşırı uzun hepsini okumadım ama burayı o kadar da ciddiye almayalım bence 
tarafından
Şu hepsini okuyup anlamadan yorum yapmanız da beni benden alıyor ☺  asla okumadan anlamadan bir konuda düşüncemi beyan edemem siz nasıl okumadan anlayabiliyorsunuz ☺
-Reklam-
0 oy
(5,311 puan) tarafından
Emin olun  postrın fazla fazla yorum yapılnalr bunu bilerek yapıyor ve insanlar hayal dünyasında daha çok mutlu olduğu için çoğu yazıları kendini tatmin etmek için yazılıp çiziliyor takılmayın  
0 oy
(6,151 puan) tarafından
Kimsenin kimseden bir üstünlüğü yok burda hepimiz çok sıradan ölünce 2 karış toprağın altına girecek insanlarız bu idrak edildiğin de sorunun çözüleceğine inanıyorum ☺️ çok öyle herkesi herşeyi takmayın yani
0 oy
(54 puan) tarafından
Olmayacak duaya amin deme olmuş galiba bu o kadar da yazmışsın parmaklarına yazık  bahsettiğin üstünlük kurmaya çalışan insanların kaç tanesi bu yazını okuyup üstüne alıncak acaba kaç tanesi yaptığının farkına varıp aaa wevet ben böyle yapmıştım doğru söylemiş diyecek neyse 

Sende kendine iyi bak
0 oy
(1,118 puan) tarafından
Bence dedigin dogru cunku. Diyorlar ki ciddiye almayin ee biz burda bizim ciddi sorunlarimiz paylasiyoruz.  Hayatlarimizi.   Ve cikip birisi patavatsiz konusuyor.   Simdi napalim tamam sen haklisin diye sus pus oturallimmmi.  Gecen post acmistim.  O postun icinde benim 20 yasinda olmam ve 2 senelik olmam yaziyordu.   Ve konudan alakasiz bir sekilde.  Erken evlenmissin varos dedi şaka gibi ben sok oldum sana ne kardesim sana gelip yardimmi diledim. Sana gelip esimi mi sikayet ettim sanami kalmis benim hayatimi yargilamak.  Hah kendiside 30 yasindaymis.   Yasini basini almis birisi olarak cahil cahil konusuyor.  Bide okumusluguyla elindeki meslegiyle ovunuyor.  
0 oy
(48,392 puan) tarafından
suan bu posta gelen cevapları okuduguna yemin edebilirim ama ispat edememm saydirip saydirip gitmissin ☺️

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 171 göst.
0 oy
29 cevap 774 göst.
3 Kasım 2020 Diğer kategorisinde Hatice061987 (1,282 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 74 göst.
3 Aralık 2022 Aile kategorisinde OznurY (209 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 313 göst.

377,384 soru

11,293,526 cevap

34,711 kullanıcı

...