Almanyada dügünüm oldu eşim ve ailesi türkiyeden geldi akraba evliligi ve baya uzun sürdü evlenmemiz maddi durumlardan dolayı ....
Ben ve ailem öyle altın para ceyiz hicbirsey istemedik ve babamda dolduruldugu icin karşı çıkdı ve herseyimi elimden geldigince kendim yapdım
Hatta takı sandıgı cok pahaliydi onu bile kendim yapdım eşimin ailesi hicbirsey yapmadı arayıp sormadı bile nasil yapcaz felan diye
Şimdi size sorum ben balayi icin arkadasimdan borc almisdim dügünde takilan paraylada ona ödiycekdim daha dogrusu burda dügünde genelde iyi takarlar onunlada dügün parasi ve kalanda evli ciftlerin olur ...
esimin babasi oturup salonun ortasinda takı sandigini alip paralari orda herkezin icinde saymış ve sonra ne annemgile ne bana sormadan paralari alip gitdiler siz olsaniz ne yapardıniz?????? Bu benim icimden gitmio ??? Ve bu paradan kaynım görümcem bilr almış sanırım fiyatda kamerada hesaplayinca 6 bin euro falan cikiyor
Insan ne hayallerle evleniyo hersey maddiyat degil ama oda böyle yeni evli ciftlere ilk adım yardim hibi degilmi sizcede ve bu günah degilmi???