0 oy
178 göst.
Diğer kategorisinde (1,669 puan) tarafından
Kızlar ya kızım 21 aylık dışarı hep çıkardım alışsın diye ama yok asla rahat vermiyor hep huysuz ağlıyor hiçbir yere gitmek istemiyorum artık ama hep evde de olmuyor ki napcam bilmiyorum ne zaman geçer bu durum yeni olmadı bir yaşından beri böyle sendrom filan olduğunu düşünmüyorum yani

6 Cevaplar

0 oy
(770 puan) tarafından
Huyu öyle demekki canım benim oglumda şubatın 18inde 2yi dolduruyor şimdilik bi sıkıntımız yok  çok şükür kardeşi gelince nasıl olacak inanki bilmiyorum acaba huyları degişirmi şubatta dogumum var 
-Reklam-
0 oy
(1,521 puan) tarafından
Benim kiz da 20 aylık 6. Ay cibari böyle olup 11 e kadar sürdü. Parka felam götürüyor musun orda bile mindurmuyor. 
(1,669 puan) tarafından
Orda duruyor canım ama gelince yine aynı bı oturma ya filan gitsem asla durmuyor
0 oy
(7,106 puan) tarafından
Buçuk da . İki bucukda çevreyi keşfetme ve arkadaş oyun oynamak isteme falan geçiyor sonrada o diyor anneeeeeeeeee taaaaaaaaaaaaaaa anneeeeeeeeeeee taaaaaaaa iiiiiiiihhhhhh anneeeeeeeeee ühüüüüo yaaaaaaa diyorlar 
0 oy
(4,962 puan) tarafından
Huyu demekki canım,bnde çok zor bı cocukmusum herkes bir olmaz 
(1,669 puan) tarafından
Ama canım nereye kadar böyle olacak gerçekten bir çocuk hayatımı yönetiyor gibi hissediyorum
(4,962 puan) tarafından
Gecicek illa canım sabır çekmek lazım hayır demeyi blsin ama dediğini ağlayarak yaptırmaya çalışıyorsa bırak aglasin
(1,669 puan) tarafından
Evet canım öyle yapmaya çalışıyorum ama bazen yetersiz kalıyorum babası filan karışıyor kararıma
(4,962 puan) tarafından
Eşinle anlasın bence canım sen kızıp hayır derken babası ses cikarmasin
0 oy
tarafından
Yemek yemesi nasıl benimki hiç yemiyor akşama jadar vermesem yemek istemez kafayı yemek üzereyim bağışıklığı çok düşük yemediği için hep hastalanıyor delircem piskoloji kalmadı artık bende...
(1,669 puan) tarafından
Aynen canım iştahsız maalesef
0 oy
(9,640 puan) tarafından
Huy canım o dışarıdan geldim az önce oglum deli etti sagolsun ağlamaz ama asla yerinde durmaz Bi bakmasam kaybolur hemen o derece
(1,669 puan) tarafından
Allah yardımcımız olsun canım ya

İlgili sorular

0 oy
19 cevap 405 göst.
14 Mayıs 2024 Aile & Aşk kategorisinde hayrullahkubra (610 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 98 göst.
12 Ocak 2023 Diğer kategorisinde Avokado (1,138 puan) tarafından soruldu
0 oy
30 cevap 489 göst.
25 Nisan 2022 Aile & Aşk kategorisinde Zynp54 (1,077 puan) tarafından soruldu

410,741 soru

12,358,942 cevap

41,320 kullanıcı

Kategoriler

...