0 oy
151 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Kizlar bugün yunurtlama olur sandim ama bugün testim daha silik oldu yardımcı olur musunuz üzgünüm 

image

5 Cevaplar

+1 oy
(692 puan) tarafından
Üzülecek bisey yok canım yapmaya devam et,bi gun koyu bi gün açık devam ede ede sen sonunda göreceksin yumurtlamayi.. adetten sonra kaçıncı günün bugün.

Özellikle 14/17/21 bugünlere dikkat et.
tarafından
Bugün adetten sonra 17. Gün adete on bir gün kaldı zaten o yüzden üzülüyorum
(692 puan) tarafından
Adete 11 gün kalamaz,yumurtlamadan 14 gün sonra adet oluyorsun canim daha yumurtlama olmadığına göre adet süren uzayacak stres yapmadan devam et benim ilk ovulasyonda 17. Günde 2. De 22. Günde olmuştu.Arkadasimjn da regl olması gereken gün oldu ve o Günde hamilr kaldı
tarafından
Yani normal adete 11 gün var 28 günde bir adet oluyorum onu soylemek istedim canim gönül isterki hic olmamak
(692 puan) tarafından
Yok canim anladim demek istediğini☺ sabırla yapmaya devam et inşallah o güzel haberi bu ay alırsın.

Hergun aynı saatte yap
Sıvı alımını en az 1 saat önce bırak
İlk idrarla yapma☺

Insallah görürsün canim❤
tarafından
İnşallah canım saol
-Reklam-
0 oy
(9,242 puan) tarafından
Neye üzgünsün yada neyde yardım edicez sabırla dewam edeceksin testlere benim 20. Gün olmuştu yumurtlama
tarafından
Her çocuk rızkıyla gelir kuzum hiç kolay değil hayatınız ama köye de gidecekseniz çocuğuna bi yoldaş lazım çok sıkılır hayırlısı ne zamansa o zaman olsun inşallah. Benim kızımda 26 aylık tek büyümesin dedim 14 aydır korunmuyoruz ama olmuyor sanırsam ben çok takıyorum ondan
(9,242 puan) tarafından
Takma valla ozaman olur  köye biz senede 20 gün gidiyoruz köy adı ama şehir:) akçaabat:):):) gneelde ülkede baska sehşrlerde araba da bir ordan oraya gidiyoruz seyahet halinde sürekli kucakta bebek yaz kış demeden oda zor eee yaşta 35 nereye kadsr brklicrm bazen diyorum erken ewlenseydim
tarafından
Ay yok ya ben erken evlendim ama pişmanım. Eşim dünyalar iyisi değer sevgi para hepsi var ama küçük yaşta birşeylerle boğuşunca tad alamıyorsun. Okul çağındayken evlilik hayatına alışmaya çalıyorsun. 18 yaşımda sözlendim 19 da evlendim şuan 23 yaşımdayım binlerce kez şükür olsun hayatıma ama şimdiki aklım olsa daha yeni evlenmeyi düşünürdüm
(9,242 puan) tarafından
32 ben:)
tarafından
Merhaba ablacım o zaman :)
0 oy
(1,757 puan) tarafından
Sen devam et zaten bir anda çıkıyor o çizgi. Bide Ebru hanımın YouTube de ki yumurtalama masajini yap.
tarafından
Onu yapicam birazdan canim inşallah olur
0 oy
tarafından

Testlerim hepsi bu en alttaki üçünü dün yaptim en sondakini de bugün

image

0 oy
tarafından
Devam et teste canım geç yumurtlayabilirsin sabret
tarafından
İnşallah canım inşallah

İlgili sorular