0 oy
181 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kızlar 21 yaşındayım  önceden arada kiliyordum yani ramazanlar da falan şimdi Rabbim e çok şükür ki 3 ay önce falan başladım namazima ama önceden kilmadiklarimin da kazasını yapmak istiyorum yani 10 yıllık namaz borcumu ödemek istiyorum kimisi diyor ki onları keyif için kilmamissin artık kazasını yapamazsın kimisi de diyor ki her vaktin peşine kazasını yap kaza programı indirdim her kazasını kıldıkca peşine oraya işaretliyorum kazalarımi uygulama hesapladı toplam mesela örnek veriyorum sbh namazı borcum 7300 rekat her kıldıkca uygulamada işaretliyorum ama kafamı karsitiyorlar biri kilabilirsin diyor biri kilamazsin Allah rızası için ya bana iyi bir hoca numarası verin sorayım ya da tam bilgisi olan biri bana yazsın gerçekten kafam çok karisiyor ben ölünce Rabbim in karşısına borçlu bı şekilde gitmek istemiyorum keşke daha önceden uyansaydim farz yaşımda baslasaydim namazima ama nasip olmadı şimdi de borçlu bı şekilde ölmek istemiyorum yardımcı olun bilen arkadaşlar yazsın veya bı iyi hoca numarası verin öğreneyim lütfen 

8 Cevaplar

0 oy
(125 puan) tarafından
Tabiki kaza yapabilirsin canım her vaktin arkasina
tarafından
10 yıllık borcum bitene kadar kilabilirim dmi
(125 puan) tarafından
Tabiki
tarafından
Sağol canım
-Reklam-
0 oy
(5,752 puan) tarafından
Yapabilirsin canim her namazdan sonra degil istedigin zamanda fazla fazla yapabilirsin 
tarafından
Tmm cnm
0 oy
(1,316 puan) tarafından
Canm sen kıl namazlarını insanlar nasıl bu kadar emin konuşabilir rabbim kabul eder inşallah bende dediğin gibi yapmaya çalışıyorum en azından rabbimin huzurunda Allah'ım ben gafletten uyandım hatalarımı düzeltmeye çalıştım derim 
tarafından
Aynen öyle canım Rabbim kabul eder inşallah
(1,316 puan) tarafından
İnşallah canm
0 oy
(7,481 puan) tarafından
Sabah namazının kazasını gün ayınca kılabilirsin cnm ben öğle namazının peşine kılarım sabah namazının kazasını digerlerini hemn peşine kılabilirsin bende her namazın ardından kaza namazı kılarım alışkanlık haline getirdim artık:)
tarafından
Çok şükür bu halimize :)
(7,481 puan) tarafından
❤️❤️❤️
0 oy
(18,181 puan) tarafından

Her namazdan sonra kazasınida kilabilirsin bende öyle yapıyorum kim demiş olmaz diye bakma sen onlara 

tarafından
Sağol canım
0 oy
(386 puan) tarafından
Alo fetva hattı var 190 hafta içi 5e kadar cevap veriyorlar hafta sonları telefonlara bakmıyorlar aklına takılan her soruya hocalar çokta güzel cevap veriyor 
tarafından
Tm canım çok sağol :)
0 oy
(5,331 puan) tarafından
Alo fetva hattını ara cnm  

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 197 göst.
0 oy
9 cevap 310 göst.
7 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Sermir (455 puan) tarafından soruldu
0 oy