0 oy
908 göst.
Aile kategorisinde (29 puan) tarafından
Kizlar şimdi bir arkadaşım var en yakın diyebilirim.Aktif oluyor mesela goruyorum ameliyathane teknisyeni kendisi çalışıyor.1 kızı da var bir buçuk yaşında falan o da 3 aylık gebe şuan.2 gün oldu hala cevap yok mesaja aktif de oluyor yani insan çok mu meşgul cidden çok saçma geliyor bana :)) cok yapıyor böyle 3 gün yazmoyor bazen ama insan eline telefonu hiç mi almaz ne oldu bu bürokrat mi ne yani bu abartı nedir aktif oluyor üstelik hatta paylaşım yaptığı halde cevap yazmadığı oluyor.İnsan böyle geri plana itilince kendisi de artık yazmak sormak istemiyor hakki olarak.Öncelikler farklı demek ki.Ben de çalışmıyorum şuan bana yazılsa hemen cevap da vermem daha sanki boş boş oturuyoruz evde gibi imaj oluyor yeni oturdum daha temizlik yaptım çocuğumu uyutmaya çalışıyorum.Ama yani ben meşgulüm havası bu kadar da sürmez yaaa değil mi 

29 Cevaplar

0 oy
(85 puan) tarafından
Bahane başka birşey değil.hic mi oturup bir çay kahve içmiyor ki aktif sürekli demissin.o an meşgul olup sonra unutur cevap yazmayı o ayrı.bazen bana da oluyor.sen de aynısını yap ona
(29 puan) tarafından
Bence de bahane bu kadar da olmaz diyorum ben de
(85 puan) tarafından
Benim kuzenim de böyle cocuklugumuz birlikte geçti.evlendi 4 çocuğu oldu peşpeşe. Ilk zamanlar anlayisliydim gerçekten zor 4 çocuk vakti olmuyordur diyordum.ama sonra baktım ki gayet geziyor herşeye vakit  buluyor.dogum gününde bile kutlamak için aradım meşgul e alıp müsait değilim surda burdayım diye mesaj atmıştı.halbuki 10 saniye de yeterdi kutlayıp kapatırdım.ben de aramıyorum artik
(29 puan) tarafından
Ben de öyle yapacağım dün bak daha cevap da vermemişti kaç günlük duruyordu kandildir dedim yazdım Allah için o whatsapla mutlaka girmiştir mutlaka tanimasam emin olmam bari kandil için dönüş yapar insan zaten aramak falan hak getire biz mektup arkadaşı gibi olduk aramak yok mesaj var o da böyle olmuş.Ve ben şimdi yazdıklarımı sildim diyeceğim artık kaç yıllık arkadaşız önceden de sitem ettim insan hiç mi bir aramaz telefonla ya kimse saçma sapan konuşup vaktim yok demesin bu nasıl bir iştir.Aramak yok diyecegim ve önceden de ona söylemiştim diyeceğim gereken önemi de vermedin umursamadın biz böyleyiz dedin geçtik alıştık dedin geçtik ama ben artık böyle basit bir iletişim istemiyorum.Yillar oldu ya yıllar.Gebeligimin ilk ayı kanamalı geçti aramadı sormadı nasıl oldun diye yeni tanıştığım insan defarlarca sordu beni 4 çocuk sahibi kadın üstelik o kadının işi gücü yok muydu yani
(85 puan) tarafından
Vefa ağır yüktür herkes taşıyamaz derler.senin verdiğin değeri önemi o vermiyor sana belli ki.hic üzülme bence.aramak hal hatır sormak asla zor değil.hayatindan çıkarabilirsin seni bu kadar üzen insani
(29 puan) tarafından
Hala saçma sapan çok meşgul çalışıyor yazan var arkadaş yaa bir yere gidip de paylaşım yapan aktif olan insan sana günler sonra dönüyorsa anlamamak salaklık cidden neyin mesguliyeti bu.Yorgunmus öyleymiş kimse gidip 10 dk içinde yazamaz zaten saatler sonrasını bile bekleyen yok günlerden bahsediyoruz ondan da vazgeçip aylara geçelim o zaman :)
-Reklam-
0 oy
(3,590 puan) tarafından
Benim de öyle bi arkadaşım var sanki dünyayı o yönetiyorcasına yazmaz☺ bi zaman kafaya takmıştım artık ben de yazmıyorum daha zevkli denemelisin bence. Benim ki evli de değil bu arada ☺☺☺☺
(29 puan) tarafından
Öyle yapacağım aklın yolu bir en iyisi bu.Evli de değil iyi o zaman biz issiziz o yüzden yazdık iyi valla :)
(3,590 puan) tarafından
Ben de öyle düşündüm aynısını yapıyorum şimdi hatta arıyor 3 4 gün sonra dönüyorum ben ondan daha yoğunum vakit ayırıp arıyorum veya yazıyorsam aynısını beklemek hakkım he eline telefonu almayan biri olsa amenna. Dediğimi yap gerçekten keyifli ☺☺☺
(29 puan) tarafından
İnsan kendinden ödün veriyor işte ben de öyle yapacağım beklemek suç zaten valla
(3,590 puan) tarafından
Öncelikleri sen değilsin bunu kabullenmen lazım ki benim ki işe giderken veya gelirken arardı yol da boş kalınca bende işi gücü erteler dinlerdim derdini sonra aydım şimdi herkese yaptığı gibi 3 gün de cevap verirse ben 1 hafta sonra dönerim. Benim de işlerim var yoğunum çocuk bakıyorum tek başıma bundan sonra böyle ☺☺☺ kafam rahatladı bakma böyle diyorum ama ben sabırlıyımdır patladım bi ara 1 yıl küs kaldık çünkü buluşucaz deyip beni üst üste 3 kez ekti son dakika bi de
(3,590 puan) tarafından
Buradaki yorumları okudum da buraya girip cevap yazıyorlar post açıyorlar da arkadaşına vakit bulamıyor
(29 puan) tarafından
Aynen aynen ilk yorumlar beter geldi hatta yok artık dedim herkes çok meşgul :)
(3,590 puan) tarafından
Hiç sorma ☺
(29 puan) tarafından
Ben anlamıyorum cidden eminim bu kadar savunanlar kendi egosundan yapıyor bunu.Yami yazıp söylememe rağmen anlamıyorlar ya diyorum aktif aktif gayet gidiyor bir yerlere ben de gidiyorum gittiğim halde niye yazıyorum o zaman niye yemek karıştırırken yazıyorum konuşmak isteyip seviyorum çünkü paylaşımda bulunmak istiyorum.Tam zıddını yapıyorsa orda dururum artik
0 oy
tarafından
Ben cevap verdim sanıp vermiyorum bazen çok yakın arkadaşım dün akşam mesaj atmış daha 10 dk önce atarlı atarlı hayırdır niye yazmiyon demek için girdim wp ye kız 10 mesaj atmış bense görüldü :) birde her gün mutlaka görüşürüz :) yüzyüze ama asla sorun etmeyiz sen bana yazmadin ben sana yazmadım diye bence bu böyle olmalı :)
(29 puan) tarafından
İnsan olan böyle fark eder konuşur işte canım umursamamak her halta bahane bulmak artık bayağı geliyor ama.Yoksa ben de unutuyorum ama tavır önemli
0 oy
(6,545 puan) tarafından
Cvp Yazmaya fırsat olmuyor diyenler hep burda yorumlarda iyi yazıyolar:) 

Ya ne mesguliyeti Allah aşkına en nefret ettiğin şey var ya. 

Bana gelen mesaja saniyede cvp veririm 2 çocuğum var akşama kadarda oturmuyorum. 

Uzun bi yazı en fazla 1 dk alır yani 
(29 puan) tarafından
Hiç deme en başta da onlar yazdı hatta :))) nefret ediyorum ben de burnundan kıl aldirmazlar
0 oy
(1,389 puan) tarafından
Surekıi tekrarliyorsa arani kes o senin arkadasin olamaz)).bir arkadasimda degil ya esimin arkadasinin esi surekli yapti ya konusmamiz yarida kaıirdi  yhep son ses kaydini ben atardim dinelemezdi bile yada mesaj yazardim kac gun sonra domerdi yada hic donmezdi  kac kez uyardim hormetsizlik edirsen deye . Sonra baktim olmur elaqeni kestim numarasinida sildim hatta)kimse benden degerli degil.kimmisde bana deger vermiycekmis suyum gelmir ekmegim gelmir ;)
(29 puan) tarafından
Sürekli böyle canım benim işte anlatamiyorum.Sen birşey paylaş dur görüyorsun işte yazmışım öncelik meselesi demek ki.Haklisin dediklerinde
0 oy
(3,351 puan) tarafından
Benim kuzeni de öyle bekar aslında ama çok geç yazardı ben de artık yazmıyorum böyle şeyleri insan kafasına takıyor ama bir müddet sonra sen kendin umursqmıyorsun 
(29 puan) tarafından
O müddeti doldurdum artık iyice soğudum böyle konustukca görüyor insan
0 oy
(6,305 puan) tarafından
Öyle kişiye ayar oluyorum ve yazmam cevap verirse direkt mesaja bakmadan görüldü atmadan silerim 

Bende eger isim yoksa hemen cevap veririm 

Mesela 2 gün hastaydım kaç kişi yazmış 2 kişi gün sonra cevap verdim cunki telefona bakınca dahi midem bulaniyordu hem çocuklarım hem ben hasta olunca aklıma dahi gelmedi 

Eşimi aramış bir kaç kişi İlknur anında dönerdi neden yok ortalıkta cevap vermiyor diye 

Ama aktif olup da cevap vermemezlik de umursamıyorum seni demek benim nezlimde
(29 puan) tarafından
Bende dediğin gibi yapıyorum bu şuan ki durum cidden sıkıcı geliyor ama artık böyle soğudum yani.Oyle tabi umursamamaktan başka birşey degil
0 oy
(1,945 puan) tarafından
Ya engelle yada kalsin numarasi yazma hiç sevmem bu tarz haraketleri. Ulke mi yönetiyorlar nedir bir olur iki olur surekli sürekli oluyorsa sana cevap yazma gereği bile duymuyor. Bos ver demek ki sizin arkadaslik süreniz dolmus ama cok kırıcı bir durum
(29 puan) tarafından
Ülke yönetiyorlar öyle diyelim de rahatlasinlar :) hatır da kalmadı artık zaten belli.
0 oy
(1,052 puan) tarafından
Cevaplara baktım da herkes Bi meşgul falan en fazla 3 sat olsun ya ülkece Herşeyi abartmayı seviyoruz sanırım ilakı 1 daka cevap verebiliriz biz kadınlar herşeye yetiştiğimiz için bu Bi bahane gibi geldi bana kendi adıma söylim bunu benim Bi eltimin kızı var aynı yaştayız gelin geldiğimde 17 yaşındaydık okudu çok iyiydi aramız kardeş gibiydik o öğretmen oldu giti ben ise şu an 4.hamileliğim 27 yaşındayım ona mesaj atım geçen yıl tam 4 gün boyunca cevap vermedi hiç aramadı beni şu an bekar kendi evınde 5 ay önce yine mesaj atım tam 1 hafta geri dönmedi numarasını sildim bu benim için Bi küçümseme gibi geldi ben bunu kabul etmiyorum 
(29 puan) tarafından
Hiç söyleme ya bu nedir böyle tepeden bakar gibi bir mesguliyete giriyor bu ev hanımı olunca sanki yan gelip yatıyorsun şaka gibi yaa saat akşam 4 yani mesai Allah aşkına kaç defa şöyle yap bak böyle yap işlerin birikmez dolaba 2 3 günlük yemek yap çalışıyorsun olmaz böyle deyince yok bacım kizim durmuyor der ben de kafayı siyiriyorum evde benim de oğlum durmuyor anamın evine gideyim o zaman.Kendin ettin kendin buldun çalışan kadınsın kızı zamk gibi yapıştır kendine sonra bahane sun.Kendi bana dedi bilerek yapmıyorum çoğu zaman kocası da laf etmiyor diye.Yani kimse bana işi gücü var demesin.Kesinlikle kucumsemedir bu bahaneleri arkasına sığınıyorlar.İyi yapmışsın hanım oldular da ağırdan alıyorlar sanki bu ne saf miyiz biz

İlgili sorular

+1 oy
25 cevap 832 göst.
16 Eylül 2023 Diğer kategorisinde Elif_12 (38 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 551 göst.
6 Ekim 2022 Aile kategorisinde misafir5 (260 puan) tarafından soruldu
0 oy
66 cevap 2,337 göst.
30 Eylül 2022 Diğer kategorisinde Svgidrmzz (111 puan) tarafından soruldu
0 oy
74 cevap 1,839 göst.