Kızlar merhaba oğlum 20 aylık ve bundan bir ay önce ateşli kötü bir hastalık geçirdi 6 gün inatla düşmeyen bir ateşle mücadele ettik o süre zarfında maalesef telefon verdim bı kaç gun ve kurtulamıyorm tlfnda tum uygulamaları sildim hepsini şifreledim tlfnla konuşurken bile istiyor ver konuşcam diye korkudan konuşamıyorm tlfnu almıyorm elime nasıl kurtulucam fikirlerinize açığım..
Ve bu aralar herşeyi kendi yapmak istiyo çorbayı kendi içmek istiyor ayakkabı giymek istiyo bunlar normal hadi yapsın güzel de birşey yanlız bn bulaşık yıkıyorm deterjanı bulaşığı istiyo yemek yapıyorum kaşığı tavayı istiyo böyle böyle bi ton şey
Ayrıca cok inatlaşiyor çok dediğim hiç bir şeyi yapmıyor bağırma oğlum dediğimde gözümün içine bakarak bağırıyor vurma huyu asla yoktu ama vurmaya başladı
Çok çığlık atıyor kesinlikle istemediği birşey yapmıyor neyse kızlr velhasıl kelam bu 2 yaş sendromu mu nasıl bas edebilirm ne yapmam gerekiyor nasil davranmalıym özellikle bu tlfn ve bağırma huyunu nasıl terkeder sizin başınıza geldi mi ne yaptınız