Merhaba Arkadaslar , Ben ailemden 3 saatlik uzaklıkta baska bir sehirde 7 yillik evliyim . Bir kizim var. 3 yasinda . Son 3 yildir kendimi arkadas konusunda cok yalniz hissediyorum ve hep bunalinca agliyorum elimde degil. Kizimla guzel vakit geciriyoruz. Esim eskisi kadar sohbet etmiyor. Sosyal medyada eski arkadaslarimi ekledim kullanmiyordum actigima pisman oldum daha cok uzuluyorum . Herkesin kardesi var o yoksa arkadasi o yoksa annesi yaninda o da yoksa bi kuzeni bir seyi var benim ise yok abim var ve ben o da konusmayi hic sevmiyor. Bagli degiliz . Ailemde kendini gelistirmis kulturlu insanlar degil. Bende öyle ne yazik ki Burda 2 yil calistim 2 tane arkadasim oldu cok seviyordum onlari isten ayrildim kizim oldu pandemi geldi vs zaman icinde benden uzaklastilar . Korona var vs gibi ama ben hep ustume alindim onlarida anlamaya calistim surekli ama ben anlayisli oldjkca benim yalniz oldugumu bolmelerine ragemn yokmusum gibi davrandilar simdi konusmuyoruz bile bebegim kolik bir bebekti tektim stresli uzgun . Kayinvalidemler vardi bi kapimiz onu da esim kizim dogdugu ay memleketine gonderdi ben hepsine yalvardim bebek geliyor biraz buyudugunu gorsunluer, gorun dedim dinlemediler. Tamamen yerlestiler memlekete isteseler kalirlardi bir sure daha . Sonra cok pisman oldular tabii taki kizim babaanne dede gelcek mi ne zaman gelcek demeye baslayana kadar . Park avm ,park avm market bunaliyorum gidecek bir kapimiz yok sohbet etmeye ihtiyac duyuyorum kimi gorsem icimdeki her seyi anlatiyorum belki de benden bikiyolar konusmamaktan buldugum kisiyle sonuna kadar konusuyorum elimde olmadan . Evlenmeden once arkadaslarimla diyologum normaldi hatta en az konusan sevilen biriyken simdi sanki herkes benden nefret ediyormus hissi var uzerimde cok mutsuzum bu konuda . Kimse bana nasilsin diye mesaj bile atmiyor yollardir hep ben atiyorum sirf arkadas kaybim olmasin diye . Sosyal medyadan eski arkadaslarim bulusalim dedi bende ***** gibi innandim teklif ettim gelmediler bahaneleri oldu ve beni davet etmediler ben paylastim mesela annemlere geldigimi aa sen mi geldin hadi bu sefer bulusalim demelerini bekledim asla olmadi. anlatacak o kadar cok seyim birikti ki . Gercekten buraya bile koca yazi yazdim . Allah saglik sihhat versin gerisi bos tabi en iyi can arkadasim kizim onu cok seviyorum iyi ki Rabbim onu bana verdi . Onun icin bile uzuluyorum benim arkadasim yokken onunda olmazsa diye rol model olamam diye ödüm kopuyor benden ilsikileri ogrenemeyecek sirf bu yuzden belki de . Neyse icimi doktum . Annem biraz anlayisli biri olsaydi ona anlatirdim ama cok sukur hergun beni soran bana mesaj atan hatta video atan tek kisi ona konussam belki daha az umursayan biri olurdum kalbim cok hassaslasti cookkk .
Bizde başka şehşrdeyiz bir ara eşimin iş arköeşi
İle görüştük sonra ben bıraktım kendş ailen ile daha iyi 2 çocuğum var arkadaş aramaya vaktim yok
1,486,316 soru
24,299,562 cevap
343,972 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın