Ayni seyleri yasiyoruz canim. Apartmabi temizleyen kadinin sesini duyunca bile hemen kapiya kosuyor insanlari o kadar seviyorki biri gelsin birine gidelim havasinda baña hep yegenlerimi soruyor gelecekler mi vs diye . Surekli sehir diisinada cikilmiuor ki :( her seferinde otobus fiyatlari artiyor . Been anneme onu bile diyemiyorum cunku benim uzaga evlenmemi istemiyordu surekli gel gel diyor esimde isyemiyor ama kendi halimde diyorum imtihandayim diye . 1 yil icinde kv yanina gidecez tayin olursa belki o zaman psikolojik rahatlarim diyorum. Annem mesela otobuse atlayiap arada gelebilir ama gelmiyor bana gel dedikce bende ona sen gel diyorum. Yakin olsan gelirdim diyor . Yakina herkes gider gidince bir kez 10 gun kalayim dedim siz a2,3 haftada bir gelin 3 gun kalin yeter dedi. Oyle diyince uzuldum ve gidesim kaçti 7 yildir uzagiz zaten neler yapacagini dusunmuyorda can sikıyor anca. Babamla abime bir ara soylendim baya ona dediler herhalde azaldi . Resmen benim adima sevinmesin diye uzuntumu belli etmemeye calisiyorum.