2 yansidaki yavruma bakın lütfen 2 yaş. Sana karı getirelim mı evlendirelim mı diye soruyor. O yavrum da her şeye evet diyor ya evet demiş. Gelmiş bana bir akrabanın kızını gösteriyor bebe 18 aylık bunla beşik kertmesi yapalım mi 15 yaşına basınca da düğün yaparız ölmeden bizde görürüz takisini duruşunu takarız diyor ama çok ciddi gelmiş hevesli hevesli anlatıyor. Ne diyon anne dedim ne saçmalıyon ona sordum he dedi diyor. Yav de get dedim benim asabimi bozma dedim. Maden 15 yaşında evleniliyirdu neden oğlunu 25 yaşına kadar beklettin kızın 30 yaşında niye hala bekar dedim . Sen ne yapacak onları diyor. Ne var takisini duruşunu verirdik size düğün masrafı çıkartmam ne gerekiyorsa ben yaparım dedi. Sen dedjm ölmeden hazırla banaver ben evleneceği zaman senin yerine takarım . Ölürsem Allah rahmet eylesin derim dedim. Deli mi ne. Aklı anca cinselliğe çalışır edepsiz oğluma çizgili pijama aldım karının koynundan çıkan herifler gibi olmuşsun diyor oyuncak peluş bir ayı var. Bacakları otursun diye açık dikilmiş o ne öyle doğum masasına yatmış gibi sürekli bel altına çalışır aklı tiksiniyorum ya