0 oy
136 göst.
Diğer kategorisinde (770 puan) tarafından
Kızlar yalancı sancımı gerçek sancımı bilmiyorum belkide üşüttüm ondan sancılandım dogum sancısı nasıl oluyor uyumayan annnişler bi bakın 

4 Cevaplar

0 oy
(11,035 puan) tarafından
Dakika tut sancılar arasında. Düzenliyse doğum sancısı, kaç haftalıksın bi de
(770 puan) tarafından
Belimde yok canım sadece karnıma dogru büyük ihtimal üşüttüm internetten de baktım ama bi kaç saattir sancı giriyor
(11,035 puan) tarafından
Yalancıdır bence o zaman. Sen kaç dk aralıklı oluyor onu takip et. Düzenli olursa bil ki doğum sancısı.
(770 puan) tarafından
En son 31 geçe sancılandim sonra biraz yürüdüm şuan yok 42 geçe tekrar bi girdi agrı ama nasil anlacaym bilmiyorum dogum sancısımı degilmi
(11,035 puan) tarafından
Ya keşke daha iyi bilen biri yazsa. Sen tekrar yorum yaz da post çıksın. Yürüyünce geçiyorsa oturunca geçiyorsa falan bişiler diyolardı da unuttum kız. Ben bi tek ilkinde çektim sancı. Hepsi de sezeryan. Yardımcı olmak istedim kimse yazmamış ama daha fazla da bilemiyorum. Hayırlısıyla kavuşursun bebeğine inşallah
(770 puan) tarafından
İnşallah canım
-Reklam-
0 oy
(770 puan) tarafından
Kızlar bilen yokmu ya 
(645 puan) tarafından
Adet sancisina benziyor mu
(770 puan) tarafından
Evet canım ama sadece karnımda var belimde falan yok ve hareket ettigimde geçiyor çok şükür
0 oy
(3,148 puan) tarafından
Sancı karnından girmez bebeğim belinden adet sancısının daha şiddetlisi ve dakikaya bağlı gelir dakika tutarsın düzenli yani 
(770 puan) tarafından
Ev sobalı ve mutfagım falan çok büyük acayip bir şekilde büyük diger odalarım falan heralde gir çık üşüttüm dogum sancısı olsa geçmez heralde bi tur atıo yataga giriyorum geçiyor çok şükür zaten hastane yakın olsa şimdiye gittiydim canım 1 saat sürüyor
(3,148 puan) tarafından
Nasıl oldun canım
(770 puan) tarafından
Öglen doguma aldılar canım bebişime kavuştum çok şükür hem sancı hemde açilmam oldu sezeryana aldilar
(3,148 puan) tarafından
Ayyy çok mutlu oldum canım sancımıymış demek Allah hayırlı evlat etsin ❤️
(770 puan) tarafından
Aynen öyle canım sancıymış gece gelmedim yalancı sancı diye sabah geldik erkenden öglende doguma aldılar amin canım Rabbim hayrlı evlat olmayı nasip etsin
0 oy
(270 puan) tarafından
Doğum sancın geldiğinde anlamama ihtimalin yok :)) Böyle şüpheye düşüyorsan büyük bir ihtimalle yalancı sancıdır. Gerçek sancı geldiğinde kesin olarak anlıyorsun. Çünkü daha önce hissettiklerinden çok daha fazla sancılanıyorsun.  Gerçek sancın geldiğinde oturur pozisyona geç kendini sağa sola salla derin nefes alarak. Bana iyi geliyordu. Hayırlı doğumlar diliyorum sana canım 
(770 puan) tarafından
Çok sagol canım
(270 puan) tarafından
Rica ederim ♡

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 94 göst.
3 Nisan 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Asya_g2000 (56 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 256 göst.
14 Aralık 2022 Diğer kategorisinde Hnimasln (337 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 285 göst.
9 Temmuz 2022 Aile kategorisinde Minaasel (95 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 104 göst.
22 Ekim 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde ozlemyc (562 puan) tarafından soruldu

401,061 soru

12,002,782 cevap

36,186 kullanıcı

...