0 oy
87 göst.
Diğer kategorisinde (3 puan) tarafından
Merhaba hayırlı akşamlar, 18 haftalığım bebeğim kendini göstermedi çevremdeki herkes de yüzünde leke yok kesin erkek diyo güzellesmisin diyor ama ben ilk günden beri kız hissediyorum sürekli mide yanmalarim kusmalarim şimdide bacak ağrılarım başladı parfümden dumandan etkileniyorum bilmiyorum ama herkes erkek erkek diye bi erkek oldurma çabasında benim cevabım herkesin bünyesi farklidir yüzümde leke yok diye illa erkekmi olcak diyorum ama nafile bu durumları yaşayıp kız bebeği olan anneler varmı

2 Cevaplar

0 oy
(144 puan) tarafından

Coook guzelliestim ama benden daha güzel kizim oldu 

Allaha sukur 
(3 puan) tarafından
Hay maşallah Allah'ım bahtını güzel yazsın sağlıklı ömürler versin inşallah:))❤️
-Reklam-
0 oy
(5,123 puan) tarafından
Hiç alakası yok, ultrasonda görmeden ne kız ne erkek düşünme :) 

Ama belki hisin doğrudur 
(3 puan) tarafından
Sulalemde sadece eşimin yeğeni ile ben kiz diyoruz gerisi herkes 10. Haftadan beri erkek demeye başladı. :D sağlıklı olması önemli olan ama hislerim ilk günden beri kız diyor olsun oda evlat oda evlat sağlıkla doğsun da inşallah:D
(5,123 puan) tarafından
Bilmiyorum insanlar bazen söyler öyle. Benim 3.gebeliğim bebeğim erkek ve hakikaten yudum guzelleşti ve gören sormadan erkek diyor, ilk oğlumda da öyleydi kızımda burnum acayip şişmişti
(3 puan) tarafından
Bende leke çıkmıyor sadece sivilce dolu kendimdeki değişimi de görüyorum ama herkes diyor güzelleşiyon hayır diyorum bak hem sivilce dolu hem şişmiş yok diyor güzelleşiyon:D Allah'ım hayırlısını sağlıklısıni versin inşallah bütün bebeklerimize çocuklarımıza da sağlıklı ömürler diliyorum ❤️

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,479,447 soru

24,210,725 cevap

338,133 kullanıcı

...