0 oy
221 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde (6,777 puan) tarafından

Almaz olaydım . 1 haftadır kargoya verilmedi. İptal edin diyorum barkodu kesilmiş iptal edemeyiz diyorlar. Birdaha ki sefer Hepsiburada ve Trendyol dan şaşmayacagim. Çamaşır sepeti doldu taştı daha deterjan gelecek :D:ermm:

4 Cevaplar

0 oy
tarafından
Kargosu gibi avm si de yavaş demek ki sjsjsj.

Ptt illet birşey ya
(6,777 puan) tarafından
Valla öyle kuzum Allah'ım düşürmesin bunlarin eline. Uygun diye aldım bilemedim ☺️
tarafından
İşte Uygun olunca insanı süründürüyorlar demek ki.
İnşallah gelir biran önce ya. Çamaşır işi sıkıntı valla o sepet yıkanana kadar insanın sırtında yük oluyor
(6,777 puan) tarafından
Birdaha bilindik bi yerden alacağım hemen gelen bi yerden. ☺️ Sorma kuzum gelip gidip gözüme takılıyor.
-Reklam-
0 oy
(2,757 puan) tarafından
Alla alla niye öyle oldu ki bende ara ara alışveriş yaparım bir hafta olmadan geliyor genelde 
(6,777 puan) tarafından
Benim şansıma oldu sanırım ☺️ bir türlü kargoya verilemedi.
0 oy
(1,242 puan) tarafından
Seninki geç kalmış canım Bende aldım 3 günde geldi 
(6,777 puan) tarafından
Benim şansıma canim ☺️ 6 gun oldu benimki . Çamaşırlar dağ gibi oldu yıkanmayı bekliyor.
0 oy
(1,057 puan) tarafından
Trendyolda deterjanlar iyi degil diyorlar canım cok kişiden duydum sahte cıkıyormuş güzel yıkamıyormuş 
(6,777 puan) tarafından
Yaa ☹️ nereden alacağız peki markettende gidip alinmiyor cok agir.
(1,057 puan) tarafından
Bende trendyoldan almak istedim uygun diye alanlar söyledi eşimin teyzesi almış ariel berbat cıkmış kendi yakınım almış hic güzel yıkamamış migros indirim yapıyor genellikle kapıya getiriyorum
(6,777 puan) tarafından
Migrosta bingo iyi indirimli idi. Onu kaçırdım ya ne guzel hemen getirirlerdi. Gittim pttden aldim. ☹️ Sağol canim birdaha ki sefer migrostan alırım denk gelirsem. İnsallah
(1,057 puan) tarafından
Bende alıcaktım hepsiburadanda trendyoldan cok kişi öyle deyince vazgeçtim istersen al dene belki sen begenirsin
(6,777 puan) tarafından
Bakayim bi kuzum hoşuma giderse yorumlarına falan bakayım.

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 126 göst.
6 Ekim 2021 Alışveriş-Hediye kategorisinde Asiiii (1,827 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 405 göst.
0 oy
6 cevap 3,254 göst.
26 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde .._ (1,270 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,442,592 soru

23,709,286 cevap

312,168 kullanıcı

...