0 oy
442 göst.
Diğer kategorisinde (65 puan) tarafından
Biz dügüne gittik kaynanmda var  Benim en yakin arkadasim var.   Arkadasim da daha yeni evlendi 2 ay lik falan.  Baya bir makiaj yapmis cokta guzel olmus. Kaynanam demez mi uuuuu niye bu kadar yuzune makiaj yapiyon eskiden guzeldin yuzune bakip bakip himmmmm diyor  boyle nasil anlatsam sanki o kizi utandiriyor.  Arkadasimda cok naif biri hem benim kaynanam kalbini kirmak istemedi galiba gulup gecti ama ben rezil oldum ya.   Diyeceksiniz sen deseydin bisey diye.  Demek istedim kaynanma mulayimce tamam sana diye.  Ama deseydimde arkadasimin yaninda kaynanmi kucuk dusurmus olucaktim.   Yani bildiginiz nerde ne konusucagini bilmiyor.  

5 Cevaplar

0 oy
tarafından
Senkimsinki .               
tarafından
İsminden konuya odaklanamadım hdbcbf
(65 puan) tarafından
Sjjsjss yorum yapmican mi.    Benim melake kaynanama
tarafından
Kaynanalar hep aynı kız, birşey olmaz arkadaşın seni biliyor önemsemesin . Çok bir yere gitmemeye çalış.
(65 puan) tarafından
Mejbur kaynanayla gitmek zorundayim
tarafından
Niye ki
-Reklam-
0 oy
tarafından
Aslında rezil olacak bir durum yok kızı küçük düşürecek biseyde dememiş  
(65 puan) tarafından
Ben yazamadim baya baya yuzune bakiyor bakiyor himmm niye bu kadar makiaj yapiyorsun yani bir iki kere demedi
0 oy
(6,307 puan) tarafından
O onun tercihi anne kimseyi ilgilendirmez ayrıca çok da yakışmış der kapatırdım konuyu 
(65 puan) tarafından
Diyecektim de koskoca kadin utandirmayim dedim ama oyle demeye devam edersem oda utandirmaya devam edicek
(6,307 puan) tarafından
O kendini  bilmiyorsa sen utandırmis olmazsın cnm
(65 puan) tarafından
Gercekten bilmiyor.  Insanin biraz ozeli olur demi yok herkesin icinde kucuk oglumun sevgilisi baskasiyla Dan's etmis bende ogluma almicaksin dedim diyor.  Ben o an sok geciriyorum.  Halbuki oyle demedi kaynima.   Cok yalanci. Hem gelecekteki gelini rezil ediyor simdiden.  Insanlarin icinde yuzunu kizartmayim diyorum.  Evde diyorum ne var diyor bi de
0 oy
(4,962 puan) tarafından
Sonrasında bn olsam konusrum kaynama ile
(65 puan) tarafından
Ya sadece bu degil.  Hangi birisini konusacagimi sasiriyorum.   Cogunlukla konusuyorum ne var bunda diyor.  Cokta ustune gitmek istemiyorum kendisi normalde iyidir bana karsi ama boyle patavatsiz konusmalari var
(4,962 puan) tarafından
Sen karşı tarafa kaş göz yap ozman yanlış anlamazlar, var böyle insanlar işte,
(65 puan) tarafından
Evet oda var oyle yapicam
0 oy
(3,110 puan) tarafından
Bnde de var bitane gerçekten nerde ne yapacağını ne konuşacağını bilmiyor yazıkki asla öğrenemiycek ve bnde hep nefret edicem ondn mecburi haller dışında asla kalabalık ortamda olmamaya çalışıyorm, 
(65 puan) tarafından
Gercekten bilmiyor.  Insanin biraz ozeli olur demi yok herkesin icinde kucuk oglumun sevgilisi baskasiyla Dan's etmis bende ogluma almicaksin dedim diyor.  Ben o an sok geciriyorum.  Halbuki oyle demedi kaynima.   Cok yalanci. Hem gelecekteki gelini rezil ediyor simdiden.  Insanlarin icinde yuzunu kizartmayim diyorum.  Evde diyorum ne var diyor bi de
(3,110 puan) tarafından
Banada sürekli sen bizi yanlış anladın diyor kendini üste çıkarmak için, boşver aynı ortamda çok durmanın zararları diyorm ben

İlgili sorular

0 oy
15 cevap 705 göst.
+1 oy
22 cevap 519 göst.
5 Şubat 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 190 göst.
4 Şubat 2024 Aile & Aşk kategorisinde Meldaaaaa (301 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 629 göst.
4 Ağustos 2022 Aile & Aşk kategorisinde Sugra (1,205 puan) tarafından soruldu