Kızlar öncelikle kayınvalidem ile aram gayet iyidir şükür bir sorunumuz yok ama mesela bu ikidir bunu yapıyor kendi sohbet gününde bebek görmeye gelmişlerdi o zaman da bebeğe hediye gelen paranın yarısını alıp ee ben memleketten peynir aldım bunu ona vereceğim dedi bende gerisini de al şükür Bi ihtiyaç yok bizim dedim yok yok onla da çocuga bir şeyler al dedi dün de telefonla konusurken işte şu bu çocuga para getirdi bende mevlüde gideceğim bilmem kim doğurdu ona gideceğim oralara götüreceğim dedi şimdi kendi kendimi doldurmamak için diyorum ki zamanında o götürmüş diye böyle yapıyor heralde ama şöyle de Bi şey var benim anneme de herkes getiriyor o direk bana veriyor bak oğlana getirdiler al Bi ihtiyacını al çar çur etme kızım diyo onları da annem götürdü sonuçta benim olsun demiyor eşim telefonla konusurken duydu kapatınca işte öyle şey mi olur ben diyeceğim çocuga gelen çocuğundur niye kendi kullanıyor falan diye kızdı bende boşver ihtiyacımız mı var şükür biz her şeyini eksiksiz alıyoruz dedim hayır diyo onun düşünmesi lazım bu çocugun hakkı alın ona bir şey alırsınız diye siz de durumlar nasıl verirler mi size gelenleri