Arkadaşlar soracak mantıklı insan bulamadığım için buradan sormak istedim. Siteyi ablamdan öğrendim ben bekarım (soranlar oluyor çünkü)
2,5 yıl önce staj yaptığım şirkette o zamanlarda da bulunan ama kendisini hiç görmediğim, tanışmadığım birisi takip isteği atmıştı.Benim hesabım gayet kendi halinde bir hesap resim de paylaşmam pek fazla. Bu kişiyle iki tane ortak takipçi var o da şirketin hesabı filan.Takip ettiği kişi sayısı da fazla değil bu takip atan kişinin. Hesabına baktım kendi halinde birisi gibi duruyor. O zamanlar staj yaptığım yerde benden hoşlandığını düşündüğüm ama aşırı çekingen birisi vardı.Ben de hoşlanmıştım ama ondan bir adım gelmeyince öylece kaldı.O zamanlar hoşlandığım bu kişi, bana takip isteği atan bu kişiyle de arkadaş.Acaba o zamanlarda bana bakan çekingen kişi bu arkadaşından takip isteği attırmış olabilir mi düşündüm ama saçma bence.
Bu tanımadığım kişiyi merak ettim neden takip etti diye ve takipleştik.1,5 aydır takipleşiyorduk mesaj filan atmadı hiç sadece arada story attım ona bakıyordu. Bugün beni takipten çıkıp tekrar takip isteği atmış? Amacı ne olabilir?