0 oy
594 göst.
Aile kategorisinde (131 puan) tarafından
Kaynimla eşi boşandılar ve eşyalarını istedi kendi gelmediği için mecburen bizim toplamanız gerekti toplarken onun dolabında kitap vardı tam alacağımız zaman Allah'ın işi kitap yere düştü ve benim eşimin asker resimlerinden 1 2 tane ve Asker bilgileri olan bir kağıt vardı neden ya neden neden resim koymuş eşimin neden diye sormadan edemiyorum bı insan neden saklasın ki walla soruyorum size acaba büyü fln için miydi ki kizlar

10 Cevaplar

0 oy
(2,532 puan) tarafından
Acaba kitap kaynınızın mı? 
(131 puan) tarafından
Hayır onun cnm emin olduğumuz için şok olduk içinden bide peceteye ruj fln şurup opersin ya öyle şey fln da cikti
-Reklam-
0 oy
(3,294 puan) tarafından
Platonik falan mı acaba o geldi aklıma 
(131 puan) tarafından
Bilmiyorum büyü fln olabilir mi onuda bilmiyorum
0 oy
(17,062 puan) tarafından

Kaynının olabilir mi  belki o koymuştur

(131 puan) tarafından
Hayır cnm onun deil zaten emin olduğumuz için şok oldum bide peceteye ruj ile öpmüş fln kitapta o fln vardı
(17,062 puan) tarafından
Eşine karşı hareketleri nasıldı canım
(131 puan) tarafından
İnan dikkat etmedim ki sadece bir kere benin eşim sempatik seninkide yakışıklı demişti başkada kötü bir şeyini görmedim gördüm desem Allah taş eder hareketi gayet normal
(17,062 puan) tarafından
Farklı şeyler daha varsa bilen bir hocaya göster
(131 puan) tarafından
Öyle yapacağım büyüden şüphelerim var eşim soğuk gibi bana karşı sıcak deil cnku
0 oy
(982 puan) tarafından
Bogle insanları Allah'ım bildimi yapsın resmi sirkeli su ile yıka göm canım supen var ise peceteyide tmmi 3 Felak nas Fatiha ihlas ayayel Kürsi oku öğle yap
(131 puan) tarafından
Şüphem var arapça yazılar fln da vardı yeşil su fln da ama o eşine yapmış bağlı olsun diye de benim eşim ne alaka onu bilmiyorum
tarafından
Baci Allah rizasi icinn ogle bogle yazma öyle,böyle y harfiyle gorunce fenalik geliyo :)
0 oy
(1,656 puan) tarafından
Ara sor vakit bile kaybetme 
(131 puan) tarafından
O yoktu odada girmek istemedi eşim ben görümcem vardık demedik ona
tarafından
Peki eşin ne yaptı görünce resimleri
(1,975 puan) tarafından
Anladm cnm
(131 puan) tarafından
Şaşırdı beklemiyorduk ya walla çok şaşkınım ya eşimde baya şaşırdı bune fln dedi
(1,975 puan) tarafından
Arayıp numarasini bul sor bnce cnm
0 oy
(122,946 puan) tarafından
buyu icin fotoya gerek yokki kisisel bilgiler yeterli cinciler fotoya ihtiyac duymaz 2 nedeni vardir belki esinden hoslaniyodur veyaalbumun icinde bulmus eline gecen ilk yere koymustur
(131 puan) tarafından
Bilmiyorum ki ya walla kafam karıştı
tarafından
Küçük kaynimin 3 5 tane askerlık fotosu var bende üstünde canım sevgilime yazıyor jsjdjjdjdhxhd

Eşine vercem vercem diye diye 9 sene gecti
(131 puan) tarafından
O resimler sadece bnm evimde vardı cnm nasıl oraya gitti ben onu çözemiyorum
tarafından
Seninki farklı durum bebimki kaynım bende Yaşıyordu askere falan gitti o yüzden o fotolar albümde duruyor eee albümede hiç bakmayız
0 oy
(1,975 puan) tarafından
Kız kocanami aşıkmış 
(131 puan) tarafından
Hareketleri normaldi cnm aksini iddia etsem Allah taş eder bilmiyorum ya kafam çok karışık
(1,975 puan) tarafından
Aşko oyllernden korkucan asıl
0 oy
(987 puan) tarafından
Belki evde varmış kaybolmasın diye arasına koymuş,ben ne bulsam kitapların arasına koyar sonrada unuturum
0 oy
tarafından
Acaba eskiden aralarinda bişeymi vardı normal değil bu 

İlgili sorular

+4 oy
17 cevap 1,004 göst.
6 Aralık 2023 Diğer kategorisinde & efulimmmm & (6,941 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 626 göst.
20 Ocak 2021 Diğer kategorisinde Gentle Avenger (3,770 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 535 göst.