0 oy
527 göst.
Aile kategorisinde tarafından
Hastanede yanımdaki kızın anne annesi geldi bugün ben dedi 7cocuk doğurdum 5kiz iki oğlan oğlumun biri iki çocuğu var öbür oğlum bekarken gezdirmedigim doktor hoca kalmadı oğlumun erkekliği yoktu ne yapalım ne edelim dedik evlendirelim belki düzelir dedik hocanın biride evlenirse düzelir belki demiş oğlanın gönlü yokmuş kadında dedi yabancı almiyim sonradan düzelmezse başımıza dert olmasın gittim bacimin kızını aldım sakladım oğlumun sorununu 9ay evli kaldılar o iş bir türlü olmadı sonra mecbur bacima anlattım oğlumun sorununu boşandı kızı başkasıyla evlendi oğlumda öyle ortada kaldı teyze dedim ne kadar büyük günaha girdiğini biliyormusun nasıl böyle birşeyi bildiğin halde yeğeninin günahına girdin yazık günah değil mi herkes böyle yapıyor dedi içim acıdı o kıza kim bilir evlenirken ne hayaller kurmuştu bazı insanlar da gerçekten vicdan duygusu yok sanırım en kötüsü de bu yaşta hala normal karşılıyor olması 

11 Cevaplar

+2 oy
(8,274 puan) tarafından
Yaw sende Cok dedikoducusun kız :D
tarafından
Ne yapım hastanede başka kız oda arkadaşım bile normal çıkmıyor
-Reklam-
0 oy
(5,270 puan) tarafından
Evlenince duzelir zihniyetinden bi turlu vazgecemiyolar. 

Olan elin gul gibi kizlarina oluyo.
tarafından
Kendi eski kaynanamı gördüm ya oda oğlum evlenince maddeyi bırakır belki düzelir diye evlendirdi sonuç yıkılan bir yuva ortada kalan çocuklar kendi çocuklarını dusunucekler diye elin kızını maket gibi kullaniyorlar
0 oy
(2,071 puan) tarafından
Kıza çok yazık yaaa
tarafından
Bende o kızın bir değişik versiyonu yüzünden boşandım yine ortada oğlum düzelir mantığıyla evlendiren kaynanam vardı ama bu kendi yigenine yapmış kötülüğü
0 oy
(9,843 puan) tarafından
Şu evlenince düzelir lafından nefret ettim. Senin çocuğun yüzünden başka ana kuzularinin canı yanıyor.... Benim eşimin kuzeni apar topar bir kızla evlendi. Kız bipolar miş evlendikleri günden beri bir huzur yüzü göremediler. Bir kizlaei var boşandılar çocuğunda kızında ailesinin de hayatı maf oldu. Evlenince kimse düzelmiyor arkadaş bir ogrenemediler. 
tarafından
Bu lanet olası zihniyet bitmedi bitmiyicek hayatımız mahfoldu bu insanlar yuzunden
0 oy
(1,477 puan) tarafından
Suç oğlanın annesinde tıbbın duzeltemedigini kendi nasıl çözebilir ki
tarafından
İmamın biri evlendir duzelir demiş buda dur yabanci almiyim bacimin kızını alalım demis
0 oy
(11,116 puan) tarafından
İnsan kendi kardeşinin kızına bu kötülüğü yapar mı ben olsam ömrü billah konuşmam kızım hiç yere dul damgası yiyecek oldu ederim ağzına onun 
tarafından
Ablasıyla gorusmusyorlar hala kendini haklı saniyor
0 oy
(20,225 puan) tarafından
Kendi evladinin cikari icin bacisinin cocuğunu yakmis bu resmen ictenpazarlilik
tarafından
İhanet resmen ya
0 oy
(1,242 puan) tarafından
Nasıl erkekliği yok anlamadım ben :) 
tarafından
Bizim dul bir komşu var adami her gördüğünde eşim aha bülbül geldi diyo başlıyor artık bülbül ötmüyor türküsünü söylemeye bende o durumda birini duyunca bülbül ötmüyor diyom
(2,071 puan) tarafından
Büyük ihtimalle gay
(9,404 puan) tarafından
Allahım yaa:)))
tarafından
Ya gay yada erkeklik hormonu yok yani libido sıfır
(1,242 puan) tarafından
Şimdi anladım :))
0 oy
tarafından
Sanciniz halen devam ediyor mu nasıl oldunuz bende erken doğumdan cok yattım nidilat diye bir ilaç kurtardı beni..tansiyon ilaci ama yan etkisi doğumu engelliyor doktorunuza sorun isterseniz 
tarafından
Saat başı nidilar veriyorlar etki etmiyor
0 oy
(5,064 puan) tarafından
Canım konudan bağımsız ama sen nasılsın en son bebeğinin düşük tehlikesi vardı nasıl oldun
tarafından
Ultrasona indim bebeğin plasentasi anteriyo lokasyonlar izlendi kopma riski var dedi
(5,064 puan) tarafından
Allah yardımcın olsun canım
0 oy
(16,732 puan) tarafından
Ay büyük konuşmayayım öyle bir şey yapsa ömür boyu konuşturmam ablamı 
tarafından
Konusmuyorlarmis zaten

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 254 göst.
20 Ağustos 2021 Diğer kategorisinde Butterffly- (568 puan) tarafından soruldu
+1 oy