0 oy
309 göst.
Diğer kategorisinde (1,461 puan) tarafından
Kızlar şu Didem beni tek çıldırtıyor olamaz çok saçma sunuyor programı şu mine konusunun b...k unu çıkardı yaa kadın öldürülmüş taamm kimse ölmeyi haketmiyor ama bu kadarda savunulamaz evli bir kadının yaptıklarını valla kimse kusura bakmasın herşeyi böyle normalleştirmeye çalışıyor ya tabi ki de Rabbim merhametini esirger yağmur da yağmaz kar da bu ne yaa bildiğin normal gösteriyor kadının yaptıklarını

8 Cevaplar

0 oy
(671 puan) tarafından
++++++++ katılıyorum mithat onu boşamalıydı kendini yaktı ama kadın sevgilisiyle ilişkisini yaşadıklarını anlatıyormuş adamı kışkırtmış mithat öldürmemeliydi ama minenin zinasını konuşan yok Allah günahlarını affetsin. 
(1,461 puan) tarafından
Vallaya ama kadını herşeyiyle savunuyo mithata bastırıyo sinir oldum
(6,305 puan) tarafından
İlk önce mithat aldatıyor sonra kadın sürekli dava açmış ama mithat kabul etmemiş madem öldürecektin kabul edemiyordun neye yanında tuttun boşanmak istemedin
(1,461 puan) tarafından
Tamam canım doğru diyorsun mithatın yaptıkları doğru değil ben zaten mithatı savunmuyorum benim zoruma giden didemin mithata suç bulduğu kadar bir o kadar da mine suçlu en başından mithatı kandırmış kullanmış severek kaçmadım kurtulmak için kaçmış bu hangi akla sığıyor ben isterdim ki Didem kimin hakkı neyse onu konuşsa utanmasa mineyi ekranlarda örneklendirecek kusura bakma canım minenin yolu da yol değilmiş o kadarda değil ya
(671 puan) tarafından
Kesinlikle katılıyorum sana
(1,461 puan) tarafından
Öyle herşeyi normal gösterse sunucu mine gibi çok kişi bu yolda gider bu benim zoruma gidiyor
-Reklam-
0 oy
(14,661 puan) tarafından

Valla ya 

Minein ailesi de bir değişik 

Geçen babası diyor cenazeye gelin Didem hanım davullu zurnalı karşılama yapacağım :) kadında sşırdı kapattırdı yayını :)

(1,461 puan) tarafından
Evet ama kadının herşeyi ortada yaptıkları şu sunucu toz kondurmuyor hüseyincim canım diyor ar şeref yok ya vallahi
0 oy
(10,061 puan) tarafından
Nedense o kdn çok itici nefret ediyorum ondan 
(1,461 puan) tarafından
Şu konudan sonra bende nefret ettim
0 oy
tarafından
Kendime değerim var sksksk 
0 oy
(3,527 puan) tarafından
Mithat çok masum değil ilk önce o aldatmış kızı detayı bilmiyoruz sonuçta
(1,461 puan) tarafından
Detayı bilmiyoruz ama kadın da kocasının karşısına geçip sevgisiyle yaptıklarını anlatması normalleştirilmesin burda mithat tek başına suçlu değil sunucu kadının yaptıklarını normal gösterip herşeyi mithata yüklemesi doğru değil
(3,527 puan) tarafından
Bugünkü itirafları izlediniz mi mithat pavyona gidio orda tanıştığı kadınla mesajlaşıo bu bagımlılık haline gelio ondan sonra tanıdığı tanımadığı herkesle konuşuo demekki mithat efendi kızın peşini bırakmıo ki kız o şeklde soğuturum die düşündü sonucu öldürmek olmamalıydı
(1,461 puan) tarafından
Evet ölümünü tasvip etmiyorum ama mithat ortadan kaybolması yani tutuklandıktan sonra didemin böyle şeyler söylemesi pek inandırıcı gelmedi çünkü eğer dikkatli izledşysen didem kafaya takmış bak canım bir insan akıllı kendini taşımasını bilen ne olursa olsun boşuna öldürülmedi mithatı en başından beri kullanmış kaçmış rahat hayat yaşamak için sen bunları dinledin mi karşıdaki insan oturup sevgilisinden nasıl hamile kaldığını neler yaptığını anlatması hiçbiri doğru değil mithatın yaptığı da doğru değil benim söylemek istediğim şu Didem hanımefendi çok konuşuyor yaa mithata yüklendiği kadar minenin yaptıklarını da yanlış dese ekran başında kimse örnek almasa utanmasa örneklendirecek mineyi doğru değil hiçbiri Didem ve konuşması dahil
0 oy
(9,620 puan) tarafından
Ben bekarken oturduğumuz bi ev vardı o ev sahibinin gelini bu kadın gerçekte de biraz suratsızın teki 
(1,461 puan) tarafından
Mine mi ?
(9,620 puan) tarafından
Yok canim Didem aslan
(1,461 puan) tarafından
Çok taraflı konuşuyor beğenmedim
0 oy
(3,087 puan) tarafından
Mitat seviyormuş kimse kaldıramaz ihaneti bnce evliyken başkasıyla ilişki yaşıyor mine cinsellik yaşıyor üstelik çokta masum boşanmaya çalışan bir kadın figürü yok karşımda galiba hüseynden de hamile çıkıcak mitatı da en çok çileden çıkaran bu olsa gerek, yüzde milyon haksızdır kadn boşan ne *** yersen ye dimi,, mitatta bnce çok şans vermiştir evliliği dönsün diye öldürmeseydi iyidi ama o süreçte neler yaşandığını Bilemeyiz olan çocuğuna oldu çok yazık ikisinede, 
(1,461 puan) tarafından
Evet mina mithata Hüseyin ile yaşadıklarını anlatmış kim olsa kaldıramaz çok alttan almış ve TV de daha bağlananlar olmuştu minenin sevgilileri daha Allah bilir kaç kişi daha vardı işte benim zoruma giden Didem arslan bunları göz ardı edip tamamen mithata yüklenmesi Hüseyin ile konuşurken canımlı konuşması sanki Hüseyin sütten çıkma akkaşık bunları tamamen normalmiş gibi göstermesi çok zoruma gitti bak içseydi adam karısını öldürmüş olsaydı suçlu derdim yani tarafsızca ama kadın da az değilmiş mübarek nasıl yaşarsan öyle ölürsün derler
(3,087 puan) tarafından
Kesinlikle katılıyorum sana didemd2 sadece bir kadn daha öldü diye sitemde bnce bide sunucu ya prösüdür gereği falnda olabilir
(1,461 puan) tarafından
Evet öyle yani mithatı savunmuyorum didemin konuşma tavrını eleştiriyorum minenin yaptıklarını normal göstermesi zoruma gidiyor sevgilisi hüseyinle hüseyincim hitap etmesi yani akla mantığa sığmıyor canım
(3,087 puan) tarafından
Şmdi Siz diyince bnde fark ettim tamam mitatın yaptığıda hoş değil savunulmaz tabiki işte bnce hemcinsi diye sadecee bir kadn diye bukadr savunuyor Didem, adam da sütten çıkma ak kaşık değil karısında zatn Hüseyin minenn ölümü duyunca pavyona gidiyor Didem onada sinir oldu
(1,461 puan) tarafından
Evet sinir oldu olmuş gibi ama minenin annesi Hüseyinden şikayetçi olacam desiğinde didemi izledin mi canım ? Hüseyincim canım demeker ama katil mitat sonra Hüseyin'e evli bir kadınla olma pişmanlığın var ama sende söyle demeler bak canım burda sunucu da dahil hiçbir şey doğru değil Didem. Orda minenin yaptıklarını normal göstermesi zoruma gitti tabiki de kimse öldürülmeyi haketmiyor ama bu yanlışı doğru üslupla ekran başında ifade edebilir mine de mineymiş canım kaç kişiyle olmuş konuşmuş bunları göz ardı etmesi doğru değildi ben bunu vurgulamak istiyorum
(3,087 puan) tarafından
Sana takılıyorum haklısın, cinayet ortaya çıktı 4 gündür aynı şeyi veriyor ekrana reyting için, minenn aieside çok ta üzülmüş değil öldüğüne
(1,461 puan) tarafından
Evet maalesef üzülmediler bugünde programı yoktu özellikle mitatın cinayeti itiraf ettiği bölümü bugün verdiler
(3,087 puan) tarafından
Oda ayrı saçmalıktı zatn saat 4 den 6 ya kadr itirafı verdi ne gerek vardı acaba
(1,461 puan) tarafından
Özellikle niye o bölüm ? Diyor insan , Allah bu ahir zamanda bizleri kendi halimize bırakmasın akıl fikir doğru yolu nasip etsin canım
(3,087 puan) tarafından
Özelliklede nerde ilişkiye girdiğini bide zorla hamile bırakacak şekilde birlikte oldu kısmını vurgulanması Bnide çıldırttı,,
(1,461 puan) tarafından
Ya o kadın sorunlu bak müge anlı ağzının payını hemen veriyor ama bu s.lak Hüseyin mineyle birlikte olmuş tecavüz etmiş güyyaa ama Hüseyin'e bişi demiyor hala Hüseyin cim canım çok riskli bir kadın işte böyleleri yüzünden millette yuva kalmıyor normalleştiriyo buda doğru değil
0 oy
(2,722 puan) tarafından
İlk defa bi katil için üzüldüm yani bi tarafın cız etmedi degil asla savunmuyorum ölümü insan elinden kimse hak etmez ama insanları çıldırtan bişeyler oluyır ne günlere kaldık dengesiz Didem nefret ediyorum ondan şu tiktok laneti inşallah bir an önce yok olur, mitatdan çok o Hüseyin şerefsizi hak ediyor herşeyi
(1,461 puan) tarafından
Bugün Hüseyin'e diyordu ki evli bir kadınla olma pişmanlığın var ama lütfen söyle diyordu adama akıl veriyor inanılır gibi değildi minenin annesi dedi ki Hüseyin buse Emin bunlardan da şikayetçi olacam Didem diyor ki ama mithat öldürdü yani kadın mithata takmış kafayı garibanı bulmuş valla kimse kusura bakmasın ben de bir kadınım hemcinsimdir öldürülen ama mine de nasıl yaşamışsa öyle öldü mithatı kullanmış kaçmak için yani bilmiyorum benim zoruma giden didemin tamamen minenin yaptıklarını normal göstermesi hüseyinle çok samimi konuşması

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 233 göst.
16 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde Simsek21 (1,663 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 393 göst.
1 Mart 2024 Diğer kategorisinde Hicran_yldz!! (2,477 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 336 göst.
4 Ocak 2024 Diğer kategorisinde 1Gozbebegimmm (3,087 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 195 göst.