0 oy
224 göst.
Diğer kategorisinde (3,359 puan) tarafından
Mesela diyelim. Fatma kişisine benim dedi kodumu yapmış, benim hakkımda bişeyler söylemiş. Hemen gelib bana yalandan Fatma senin hakkında şunu şunu söylüyor, samimi biri değil. Asla ona sırrını verme diyor. Çünki normalde Fatmayla aramız iyi, olurda konuşur , samimi muhabbet edersek Fatma kaynanamın söylediklerini ağzından kaçırır diye bende Fatmaya karşı ön yargı oluşturuyor. Eskiden dediğine inanıb, onun lafıyla çoğu kişiyle arama mesafe koydum. Ama artıkanlıyorum. Ne yapa bilirim?  

Yüzleşib sen şunumu dedin, demediysen gel kaynanamın yanında da demediğini söyle gibi davranışda bulunmak benim tarzım değil. Başka ne yapa bilirim??

3 Cevaplar

0 oy
tarafından
Bak bunların hepsınde sessız kalarak guzelce cıkarsın, o bunu demıs su sunu demıs aaa oyle mı anne getıren goturen sagolsun olsun de gec, kucuk hesaplara girersen ondan farkın kalmaz
(3,359 puan) tarafından
Öylemi dersin. İşte ucuzlaşmak istemiyorum.
-Reklam-
0 oy
tarafından
Mesafeni koy muhatap dahi olma . O nasıl bir insan oğlunun karısının dedikodusunu yapiyor . 
(3,359 puan) tarafından
Gerekmedikçe konuşmam zaten. Ama hep yapar bunu.
tarafından
Terbiyesiz insan Allah ıslah etsin böyle insanları
0 oy
tarafından
Anne bana başkasıyla ilgili bir şey söyleme ben kiminle görüşüp görüşmeyeceğini çok iyi biliyorum hem elin kadını benim dedidokudumu yaparken sen napiyordun oturdun onu mu dinledin yoksa sende onunla beraber benim dedidokudumu mu yaptın. Niye onu susturmuyorsun da gelip bama anlatıyorsun, diyebilirsin bence.

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 308 göst.
10 Ekim 2023 Aile kategorisinde Eceinn (121 puan) tarafından soruldu

396,480 soru

11,859,698 cevap

35,957 kullanıcı

...