0 oy
1,367 göst.
Diğer kategorisinde (658 puan) tarafından
Eşiniz kadın doğum doktoru olsa yine de evlenir miydiniz??Ben evlenmezdim sanırsam bir akrep burcu olarak :D 

33 Cevaplar

+3 oy
tarafından
Bazen boş boşuna sana yorum yapiyoruz hiç bir yoruma cevap vermiyorsun kusura bakma artık bu son..... 
(658 puan) tarafından
Kuru kuru teşekkür etmekde saçma olur diye bisey yazmıyordum ama bu konuda tepki alacağım hiç aklıma gelmedi  :@
(16,227 puan) tarafından
Valla kuru yada ıslak sonuçta yorum yapanlar da salaklar değil ben yeri geldi 50 ye yakın yoruma tek tek yazacak bişey bulup yazdım
tarafından
Sende haklısın zeynur kuru kuru olmaz gel kapiya teşekkur et...
(122,489 puan) tarafından
Zeynepaselim❤❤❤
Kız çok guldurdun beni yaa☺️☺️☺️☺️☺️☺️
(658 puan) tarafından
Yorum yapanlar niye ***** olsun ya ben okuyorum bütün yorumları hem neyse bidaha dikkat ederim
-Reklam-
+2 oy
(3,799 puan) tarafından
Evlenirdim sonucta meslegi yani kıskanclik yersiz olur bence o meslegi yapabilmek için yıllarca okuyolar doktor olmanin oraya kadar gelmenin ne kadar meşakatli iş oldugunu çok iyi bilirim kıskanclık kenarda dursun 
tarafından
Artıladım tatlım.  Ben de kiskanmam
+2 oy
(25,224 puan) tarafından
Evlenirdim tabi ki ne kadar saçma bir soru bu. Ne amaçla o mesleği yapıyorlar hiç düşündün mü, dünyaya bir can getiriyorlar bundan daha güzel birşey olabilir mi. Fesat bakarsan olaylara fesatlık görürsün, yaptıgı mesleğin güzel yanlarını gör, yaptığı meslek kadın şeyi görmek mi sadece? Çok cahilce bir soru. Zaten kimseye cevapta vermiyormuşsun böyle saçma sorularla milletin aklını bulandırma...
tarafından
Cok cok haklısın +++
(658 puan) tarafından
Senin cevabın kadar saçma olamaz.Herhalde cevap yazayım diye beni kışkırtmaya çalıştın amacına ulaştın neyse.Takip ettiğim evli bir doktor ebelerle çok samimi fotolar paylaşıyor aslında o yüzden sordum kadın şeyi görmekle bir alakası yok benim sorumun.
(25,224 puan) tarafından
Canım o senin takip ettiğin doktorun karakteri demek ki. Sen millete hiçbir postunda yoruma cevap verme ben tepki verince yaz. Çok ilginç sin...
(1,668 puan) tarafından
500 kere artılasam az cnm seni
(658 puan) tarafından
Zaten normal hayatımda her kadın benimle uğraşıyo yetmez gibi uygulamada bari kafama göre takiliyorum ne güzel diyordum burda da yine millet bana çatıyo ne biçim iş anlamadm
(25,224 puan) tarafından
Sana ne çatıcam ya işim olmaz saçma sapan Bi soru sormuşsun bende tepkimi verdim herkes benle yada senle aynı düşünmek zorunda değil. Sen uygulamada insanlara cevap verde onlarda çatmasın sana. Polemik görünce cevap vermeyi biliyosun.
+1 oy
tarafından

Hep sezeryan yap kocacım derdim 8-)

(3,078 puan) tarafından
Ahahahaah :))))
0 oy
tarafından
Hayır evlenmezdim. Ha çok aşıksam zorla mesleğinden ederdim.
0 oy
(10,046 puan) tarafından
Bende bir ikizler burcu olarak tabii evlenmezdim:D iş için de olsa yok yok yok ;)))
(10,046 puan) tarafından
Yaş 26 bir tane kızım var 4 aylık ya sen canım:))
(73 puan) tarafından
36 2 kizimm var biri 17 yas biri 3 aylik bebiss..allah bagislasin cigdem ben bu arada:))
(10,046 puan) tarafından
Amin canım cümlemizin  evladını bağışlasın maşallah sen birtanesini büyütmüşsün :) ben 2. düşünemiyorum şu an psikolojim hazır değil:D
(73 puan) tarafından
Ilki bana daha kolay gelmisti..oyle deme kismet hayirlisi de:))))tatlis bebek masallah subhanallah (profil resim)
(10,046 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım:)) aynen öyle kismet hayırlısı, Allah'ım olmayanlara versin şu an :))
0 oy
(2,102 puan) tarafından
Koç burcu olarak. O kadar kadın şeyi görmüş bi adamı neyleyim ben dhjajdjsksks
(16,227 puan) tarafından
Midem bulandı ya okudukça gözümde canlandı iyyy
Hahahaa nevin yaa tuylumu tuysuzmu der gibi ☺️☺️
(2,102 puan) tarafından
:D benim eşim doktor olsa kusar her dakika dhjsjdjsjdkdk
Pisliğe asla gelemez :D
Her geldiğinde de bana şükreder eminim djsjjdjdjd
tarafından
Ben çatala çıkarken bile tıksiniyorum bendende kadın doğumcu olmazdı ")
Ben hamile kaldigimdan beri izlemedigim dogum videosu kalmadi ☺️☺️ suan sezeryan yapacak seviyeye gelmek uzereyim ☺️☺️ tam benlik bi meslekmis yaaa
0 oy
tarafından

Evlenirdim :)  demekki o yüzden bu drlar hep bekar :) 

0 oy
tarafından
Sonuç olarak eşim kadın doğum doktoru değil o yüzden bilemiyorum :) 
0 oy

Anaaaaa ben bi kıza baksa kıyameti kopartirim bide kadin dogum olup herkesin mahrem yerini gorse sıyıyırım kafayı :devil: 

0 oy
tarafından

Kesinlikle evlenmezdm 

Bizim köyde bir akrabamiz kadın doğum Dr u (erkek)

Eşi de KBB Dr u

Kadın esine mesleği bıraktırdı şuan aile hekimi:D

0 oy
tarafından
Kadınların olduğu hiç bir mesleği istemezdim allahtan ki hiç kadın la alakası yok mesleğinin :)
0 oy
(5,331 puan) tarafından
Olamaz hayır asla :d
0 oy
tarafından

Hayır tabikide bir aslan burcu olarak bildiğim kadarıyla kadın doğum doktorlarının bazıları evlenmiyo o kadar çok görmüşler ki:D

tarafından
Söyle söylüyeyim damarnina basma valla öyle bı aslaniz ki kuruyoruz:D
(658 puan) tarafından
Aynen oğlumun kuyruğuna basmaya bende korkuyom fena kükrüyor :)))
(658 puan) tarafından
Ayy inşallah darısı başıma bende oğlumla anlaşırım inşallah:)
(658 puan) tarafından
Benimki daha 4 aylık ama istediği anda istediği şey olmazsa basıyo çığlığı asla sakinlesmiyo altı ıslandı hemen değişecek açıktı hemen yiyecek yani tüm bebekler mi böyle yoksa aslan burçları mı böyle bilemiyorum tabi
tarafından
Kız biz aslaniz istediğimiz olucak:D yoksa kukruyok :D
0 oy
(1,347 puan) tarafından
Bende evlenmezdim bende akrep Burcuyum
(658 puan) tarafından
Bence akrep burcu kadar hicbir burç kıskanç olamaz :D
(1,347 puan) tarafından
Bencede rezil ederim adamı kaskandığım zaman :D
(658 puan) tarafından
Ben bir kere rezil etmiştim kafede :D
0 oy
(1,186 puan) tarafından

Evlenmezdim heralde:ermm:

0 oy
tarafından
Bu soruya soruula karsilik vereyim PEKI SIZ ÜROLOG OLSAYDINIZ ESINIZ MESLEGI BIRAK DESEYDI BIRAKIR MIYDINIZ
(658 puan) tarafından
Yani saçma ama aşk söz konusu olunca mantık devre dışı oluyor insan aşık olunca hep saçmalamıyor mu zaten ??
Sanmiyorum yıllarini okulda ders calismakla geciren biri aşk ugruna oyle bisi yapmaz sadece flimlerde olur gercek hayatta olmaz oyle bisi
(1,668 puan) tarafından
Asla işimi bırakmazdım. O kadar okumuşum etmişim, mis gibi işimi bırakacam. Dışarı kadın dolu ona kadın çok bana da erkek, başkasını seçsin o zmn derdim
Aynı dusunuyoruz Hatice061987 aşk meşk boş isler
(3,799 puan) tarafından
Hiç bi zaman bi erkek kadin için kadinda erkek için aşk uğruna mesleğini birakmamali zaten bu meslegi bırakicaksin diyen kişinin aşkındanda şüphe ederim heleki doktorluk hic birakilmaz insanlar saçını beyazlatiyo oralara gelebilmek için aşk nedir
0 oy
(1,065 puan) tarafından

Aslaaa    düşününce bile ürperdim       

Onca kadın gelcek  orasını burasını görcek adama işten gelince  günün nasıl geçti diede soramazsın eee neler yaptın bugün diye sordugunu düşünsene :D   

Ben boğa burcuyum valla adamı naparım varya 

0 oy
tarafından
Evlenmezdim ben gelemem öyle maceralara☺ da benim adama ne oluyorsa ben hamileyken o doğum videosu izlemiş piskolojim bozuldu diyor
0 oy
(16,909 puan) tarafından
Devlette çalışan kadın doğumcu olsaydı belki evlenirdim sonuçta devlette doktorlar bir sıkıntı olmadığı sürece normal doğuma girmez. Ama özel de çalışan doktor olsaydı evlenmezdim 

İlgili sorular

0 oy
16 cevap 699 göst.
6 Temmuz 2020 Aile kategorisinde Asyafdn (34 puan) tarafından soruldu
+16 oy
16 cevap 588 göst.
1 Eylül 2024 Güzellik-Bakım kategorisinde Yunusemrem (308 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 532 göst.
18 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde heygirls (691 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 390 göst.
21 Mart 2024 Aile kategorisinde 1prensesannessiii (19 puan) tarafından soruldu

404,068 soru

12,104,660 cevap

36,424 kullanıcı

...