0 oy
123 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Bebegimde atopik dermatit var doğuştan önceleri yüzü yanık gibiydi şimdi küçük küçük sivilceler gibi ama asla bitmiyor tamamen mustela kullanıyorum her şeyine dikkat ediyorum ama bir türlü bitmiyor sonu var mı bunun

6 Cevaplar

0 oy
(613 puan) tarafından
Kızım öyleydi 2 yaşından sonra azaldı şuan 3 yaşında cildi gayet normal. Ama.bende var hâlâ benimki zaman zaman özellikle mevsim geçişlerinde baya kötü oluyor 
tarafından
Bende yok babasından var ama onda da çok aşırı yok bebegimin büyüdükçe şikayetlerinin azalacağını söyledi bir doktor bir tanesi 2 yaşına kadar biter dedi 2 yaşına geldi ama hala bitmedi çok üzülüyorum:(
-Reklam-
0 oy
(1,706 puan) tarafından
Önce travazol kullandim 5 gün süreyle bitti. Sonra sürekli mustela stelatopia kullandım düzenli olarak artık kullanmıyorum ama çok nadiren oluyor 
tarafından
Bende hep mustela kullandım ne kadar sürede geçti sizin kaç yasinda
(1,706 puan) tarafından
2 aylıkken oldu ilk o zaman travazol kulkanin 5 gun dedi doktor kullnadik gecti  tekrarlamasin diye de hergun yuzunu nemlendirdim mustela ile simdi 16 aylik 1 yaşından beri kullanmıyoruz çok nadiren olup hemen geçiyor artık sanırım cilt bariyeri güçlendi büyüdüğü icin
0 oy
(3,086 puan) tarafından
Bioderma ABC şampuan kullanıyoruz kalın giydirmemeye çalışıyorum portakal mandalina bunları çok yedirmiyorum
tarafından
Abc şampuan mi hiç duymamistim
(3,086 puan) tarafından
İminoloji bölümü verdi
0 oy
(4,962 puan) tarafından
Evet ben emzirmeyi kestigim gbi azaldı ve şuan bitti 2 yaşında, dün cikolatali az bişey profetorol yedi normalde kıpkırmızı olması lazmdi olmadi mustela falan iyiyken nemlendirmek için ise yariyo canım kırmızı olduktan snra kortizon krem olmadan bişey fayda etmz
0 oy
(2,033 puan) tarafından
Ben çok şey denedim bir gün götürdüğüm doktor coresatin pembe kutu var kullanin dedi ve yüzündeki o şeylerin hepsi kullandıkça gecti
0 oy
tarafından
Bioderma intenseve boume DİE Bi krem var sabah akşam tüm vücudunj komple nemlendirirdm onunla azalıp geçti çok şükür

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 348 göst.
27 Ağustos 2020 Güzellik-Bakım kategorisinde Pilates Topu (2,444 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 160 göst.
23 Mart 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 158 göst.
28 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde Meryemmozer (299 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 146 göst.
14 Mart 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Denooo (29 puan) tarafından soruldu

410,741 soru

12,358,907 cevap

41,316 kullanıcı

Kategoriler

...