0 oy
177 göst.
Yemek-Tarifler kategorisinde tarafından
Kızlar yaprağım tuzluydu yıkadım falan yapragin birini yedim hiç bişey yok tuz namına neyse iç hazırladım sardım bı pisti yapraklar zehir gibi tuz niye öyle olmuş olabilir ben bu yaprağı yıkayıp tadına baktım içine de azıcık attım ama kaynadıktan sonra yaprak yine tuzlanmış nasıl geçer o acaba 

7 Cevaplar

0 oy
(1,625 puan) tarafından
Tahminim geçmez genelde bir gece suda bekletmek gerekiyo salamurayi yapanlardan öyle duydum 
tarafından
Teşekkür ederim bu sefer geceden koyayim
-Reklam-
0 oy
(2,134 puan) tarafından
Bir gün öncesine suda bekletmen gerekiyor. Bende bir kere yikadim yedim birşeyi yoktu piştikten sonra tuzlu oldu. Yoğurtla yedik
tarafından
İşte benimde öyle oldu
(2,134 puan) tarafından
Yoğurtla yiyin canım çokta kötü olmaz öyle
0 oy
(13,313 puan) tarafından
Saracağın zaman akşamdan soğuk suya koy salamurası gitsin canım. Buna pek yapılacak birşey kalmamış ama limon biraz keser ekşili seviyorsanız limon sık üstüne. 
tarafından
Anladım teşekkür ederim
0 oy
(2,945 puan) tarafından
Benimde oyleysi bir taşım kaynatın.sonra sus abiraz beklettim tuzu gitti
tarafından
Bende öyle yapayım teşekkür ederim
0 oy
tarafından
Yıkayınca fazla belli olmuyor cnm bir gece suda bekletirim mutlaka ve arada suyunu degistiriyorum 
tarafından
Tamam teşekkür ederim
0 oy
(3,082 puan) tarafından
Canm bnde şmdi Bi sudan geçirdim sıcak su koydum üstüne sabaha kadr bekleticem bazn buna rağmen tuzlu oluyor salamura, malesef piştikten snra dönüşü yok diye biliyoem
tarafından
Evet ya çok kötü oluyo

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 83 göst.
1 Aralık 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Annelikheyecanim (11 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 155 göst.
19 Şubat 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
38 cevap 1,174 göst.
7 Kasım 2024 Aile & Aşk kategorisinde Kralice55 (7,857 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 261 göst.
20 Nisan 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu

409,557 soru

12,311,961 cevap

38,717 kullanıcı

Kategoriler

...