0 oy
489 göst.
Yemek-Tarifler kategorisinde (750 puan) tarafından
Pasta börek sarma dolma yapıyor musunuz 

21 Cevaplar

0 oy
(7,115 puan) tarafından
ben yapiyorum yapmayinca olmuyor canim
(7,115 puan) tarafından
ee nede olsa 2 gune bir bu akıllı arkadas yaomiyomus evinde niye fırın calistirip masraf yapsin
(7,115 puan) tarafından
eee sende goturme canim benim 3. 5 yasinda oglum var kimse eline bisey alip gelmez mesela bende cocuklu bi yere gidersem oraya goturmem
(3,345 puan) tarafından
Aydan bendr senin gibiyim valla millet kullanmasını biliyor
(750 puan) tarafından
Beni arayıp sana şunu yemeye gelcez haa yada arayıp haber verdim haa diyince ben çekiniyorum bunda da dünden beri ne yapcam diye düşünüyorum vallahi
(750 puan) tarafından
Vallahi millet kullanmasını biliyor ben kimseden şunu yap sana gelcem diyemem
-Reklam-
0 oy
(3,345 puan) tarafından
Genelde tatlı yapıyorum tatlı tuzlu kurabiye her ay yaparım zaten saklama kutularına koyuyorum eşim cok sever 
0 oy
(7,438 puan) tarafından
Mesela dun gorum vardi biskuvili pasta rulo borek mantar kurabiye sehriye salatasi yaptim bu ve bunun gibi seyler yapiyorum genelde
0 oy
(8,402 puan) tarafından
Yapıyom ben en tatlı yaparım alamasam
0 oy
(1,992 puan) tarafından

yurt dışındayım hiç misafirim gelmiyor malesef keşke gelse :(

0 oy
(1,021 puan) tarafından
 neye göre gelirlerse o yönde her misafire yapmam 

Yemek gelirlerse genelde fırın yemeği yanına pilav salata tatlı yaparım sonrası çay kuruyemiş tarzı 

Gündüzse kısır Rus salatası börek kurabiye yanına çikolatası kurıyemişi çayı meyvesuyu tatlısı VS

Ama hiç sarma dolma işlerine girmedim giremem küçük bebeğimle bunlar bile zor 
0 oy
tarafından
Evet yapıyorum 
0 oy
tarafından
Mecbur yapıyorum canim yapmayınca ne verilir ki 
(750 puan) tarafından
Aynen yapılıyor canım da bana kimse hazırlık yapmaz hep hazır kek cipsi öyle şeyler koyarlar bende onları koyamiyorum
0 oy
(18,483 puan) tarafından
Dostum okudum yorumlarını da. Eşinin kuzen ki sana özellikle biseyler hazırla diye haber verdim demis. Valla bana çok ayıp gelir böyle şeyler. En insanlar yuzsuzlugu ele almış iyice. O sana hazır koyuyormus. Sen de ona öyle yap. Bişey derse de  Zamanım olmadı de geç. 
(750 puan) tarafından
Küçük bebeğim var gerçekten zorlanıyorum haber verince de bişey yapmamak ayıp gibime geliyor Cat kapı gelsinler ben bebekliyim ve bebegim gerçekten surda otur diyince oturmaz ağlar hep kucak hazırlık + temizlik çok zorluyor hiç misafir istemiyorum valla :/
0 oy
(671 puan) tarafından
Yapıyorum doyurucu oluyor 
0 oy
(1,255 puan) tarafından
Valla misafir olarak genelde kaynanamlar gelir onlarla da *** gisip geliriz. Cay yanina heo hazir swyler veriyorum. Cok *** gelip gittikleri icin surekli hamur isi felan ugrasamam. O ugraslara ayiracak vaktimi cocuga veriyorum. Zaten çocuğu gormeye geliyorlar. Bisey beklemiyorlar acikcasi. 
0 oy
(1,505 puan) tarafından
Börek sarma yapmama sürekli ama akşam.cayon yanına ilaa bişey yaparım ennkoru bisküvi mısır kraker filan 
0 oy
(3,371 puan) tarafından
Öyle s.alaklık yaptığım zamanlar vardı evet
0 oy
(16,829 puan) tarafından

Çoğunlukla etli yemekler yapıyorum 

0 oy
(1,203 puan) tarafından
Bana da eşimin iş arkadaşının eşi dedi ben katılaşmam bundan sonra kızım sürekli anne mama diyor ve altını değiştirmek zorunda kaldığım da başkasının evinde zor oluyor dedim ogün bugündür bidaha tık yok şükür
0 oy
(673 puan) tarafından
Çaya geliyorsa mecbur yapılır yemeğe geliyorsa yapmam çayın yanına hazır bir şeyler bırakırım 
0 oy
(157 puan) tarafından
Evet illa yaparim hazır almam hic 
0 oy
(4,060 puan) tarafından
Yapıyorm canim ama şimdi gözüm açıldı yapınca çok yapıp dolaba atıyorum poca börek biri gelince fırına veriyorum ısınınca güzel oluyir
0 oy
(4,084 puan) tarafından
Yapıyordum artık yapmıyorum değmiyor kendimi yormaya çünkü onlara gittiğim de bir bardak çay önüme koymaya çekiniyorlar böyleleri için yoramam kendimi 
0 oy
(1,003 puan) tarafından
Çayın yanına enaz 3 çeşit ğer sadece çaya geliyorsa menüyü genişletiyom

İlgili sorular

0 oy
17 cevap 374 göst.
0 oy
40 cevap 772 göst.
17 Mayıs 2022 Aile kategorisinde Manas (1,042 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 58 göst.
29 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Zelihaanne (1,494 puan) tarafından soruldu