Valla sizde hormonlar karismis kardesim sen yerine esin aranir olmus :) idare et dusundugunden pisman olur zaten kendini uzme yanindaki ve karnindaki yavrun icin guclu durman lazim uc cocuk buyutuyosun(kocanla) kolay degil :)
Hiç sevmiyorum alıngan erkekleri ya kadinlar hassas alıngan derler birde
takma canim esinin gicikligi ustunde demekki bana benzeyecek hali yok esinle eana benzeyecek. bende 18 yasima kadar sari sacliydimsonra koyuldu saclarim sebekkende mavismis gozlerim sonradan elaya donmus. esin baska seyi kafaya takip boyle demistir
Canım dediğinde absürt hiç birşey yok.benim de ilk gebeigimde cok dua etmiştim gözleri rengi bana benzesin ağzı yüzü eli ayağı babası olsun diye aynen oldu.2.ye hamileyim.senin dediğinde asla yanlış birşey yok ama sanırsam esin renkli gözlü değil kıskanmış işte . Çocukluk yapmış acaba kime benzesin istedi diye düşünmüş.Duzelir canım benim 2 gün daha trip atar sonra yoluna girer
Esin biraz alignlik yapmış amaa insllah düzelir sin kızım 4 aylik hamileyken Dedim ki baba esmer anne esmer dedim çocuğun sarışın mavi gözlü olcak hali yok dedim ama kızım sarışın mavi gözlü de bazen eşime çocuk sana bensezin derim oyuzdn takılma duzelirsn bu ara biraz alıngan esin insllh duzelirsiniz
eşin alingan döneminde galiba dediginde hic bisey yok. bnde ilk oglumda babasina bnzesin diyirdum huyu suyu tipi hersey baba simdi bu oglumdada bana bnzesin diyirum ilki sana bnzedi iki tane basimda ucuncuye katlanamam oda bnim gibi olsunda ikinizi idare edelim diyorum guluyoruz oda diyo buda sana bnzesin o kadar karninda tasiyon bnim gibi cikariy9n bundada kndinden cikar bi tane dio. esine sor baska bi sorunumu var acaba bu seyler kavga edileck seyler degil sana patlamis bunu bahane etmis gibi duruyor
Siz tartiscak konu bulamamissiniz heralde
Cildiracam simdi eve geldim isten.o izinliydi.yemek yapmis iste ya acikti ya bana yapti bilemiyorum ama cidden hödük benim koca oturdum dunden kalan yemegi yiyorum guya darginim ya yemek koydu onume bakiyor yememi bekliyor.ben de normal olarak sen de yesene dedim merak etme icine bisey koymadim dedi ben belli olmaz diyince kendine de koydu ama basladi gene surat bes karis.güvenmek lazimmis biraz da ne bicim lafmis o benim yaptigim yemekleri yiyormusya.gulermisin aglar misin ise bak ya.oyle mi kac gundur ettigin laflarin yaninda ne ki bu diyorum sen iyi degilsin dedim evt degilim lafi dondurup dolastirip benim ustume yikacak yine.ucmussun sen dedim sen ucmussun demez mi.yahu madem ozur mahiyetinde bisey yapiyosun konusma boyle mi olmali.hic pisman olmamis ki.beni yine sinir etti.sanci giriyor sinirlerim bozuldu
Yaslandigimi hissediyorum ya
Seninkine benzer bi es bendede war. Ben uzaqa qelin geldim 4 aylik ewliyken annemqile qittim ilk defa bir ay kaldim orda ocak ayiydi qittiqimde subatta geldim ewe hatta ewe geldikten sonra subatta we martta adet oldum son adet tarihimde 1mart. Neyse birqun esimle sakalasioruz falan diorum bebeqimi alir qiderim falan oda dio iste babanin ewindenmi qetrdin falan bnde espri yaptim he babamin ewinden getrdim dedim bak qittim memlete qeldim hamile kaldim (morel olaraka kast etmistim) esim kustu ne demk istion dedi baya abartti falan cok sukur atlattik sora bazi erkeklere saka yapilmio
Eşinin ay başı gelmiş canım bence bi süre hiç bişe deme bırak o alttan alsın ya hep biz hep biz nereye kadar
Eşin benim esim gibi cok kuruntulu herhalde benimkide öyle kafasinda kurar kurar kurar sonra en olmadik yerde öyle bir patlar ki napcagimi şaşırır kalırım. Ben simdi esimi psikiyatriye gönderiyorum etkisini gormeye basladim kuruntularindan kurtuldu cok şükür. Hic aldırış etme bir zaman sonra onunkide gecicektir gecmezse sende götür. Hele ni baba olsun kucagina alsin bebesinizi o zaman düzelir henuz baba oldugunun farkinda değil sabret
1,492,256 soru
24,382,921 cevap
348,862 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın