2 gundur cok doluyum arkadaslar.Size danismak istiyorum.Esimle 2 gundur konusmuyorum.Ruhum daraldi.Kisaca anlatayim.2.cocuguma hamileyim.Oylesine sana itirafim var dedim hosuna gidecegini dusunerek."babasina benzesin diye dua etmistim cok benzedi kiz olursa da saclari duz olsun diye istedim dumduz saclari var" dedim.Bunda ne kotu niyet olabilir.Ne amac olabilir?Neden oyle dua etmisim,kac aylikmis onu dedigimde.bunca zamandir niye soylememisim de simdi soyluyormusum.Aska sevgiye döndu olay.Gitti erkenden uyudu.Sabah ben unutmusum bile diyor ki senin saclarin ne renkti siyah diyorum neden oglani ki sari oldu ozaman.Ben hamileyken de insallah sarisin mavi gozlu olur demisim ki renkli goz takintim yada sempatim hic yoktur ben renkli gozlumuyumki o da oyle olsun dedim.Bunun izahi yok ki.Ne demek simdi bu arkadaslar ya ben tam bir a p t a l i m.ya da bir fikir verin elim ayagim bosaldi yazarken bile kalbim carpiyor.Oglumu dogdugundan beri babaya cok benzetir herkes.ilk dogdugunda o da esmer siyah sacliydi.sonra kumrala döndü.bunda tuhaf olan nedir