0 oy
246 göst.
Diğer kategorisinde (8,955 puan) tarafından
Hergün kavga ediyolar kadın bağırıyo kapıları çarpıyo şuan kavga edıyolar sıkıldım artık sesını duymak ıstemıyom cocuğum uyo uyansa nolcek 

6 Cevaplar

0 oy
(1,505 puan) tarafından
Bende usttekinden yildim keşke herkes müstakil yerlerde yasasa
(8,955 puan) tarafından
Aynen eskiden taşındığı zamanlar biz gürültü yapıyoz dıye şıkayet eti ev sahibine ama onlar hergün kavga edıyolsr
(6,437 puan) tarafından
Müstakil farklı sanki gece öküz gibi böğürüo yan komşum
(8,955 puan) tarafından
Mustakil evden gelmiş kadın herşeyime takıyo o yaptımı ben göz yumuyom
(6,437 puan) tarafından
Ya apartman zor evet ama böyle dahada zor inan gece koltuk çekiyor küçük çocuk var bişey desen ee adı müstakil ne olursa olsun herkesin bence sadece anlayışlı olması lazım bağırtı ses gürültü kesilmiyor bide rahat 50 kediye bakıyor çişi kakası kokusu cabası her gün kloraklı su döküp yıkıyorum yıldım artık inan tokiye başvurduk çıksa gitsek yada düzgün bir yerde bahçeli bi müstakilde otursak
-Reklam-
0 oy
(621 puan) tarafından
Bizim komşuda öyle ama idare ediyoruz belkide o da benden şikayetçi  bilemiyorum   en çokta zıtlasinca  herseyi  batıyor  üst katında 3 cocuklu  komşu vardi iyi anlasiyorduk hiç gelen  sesi gürültüyü  takmiyodum  asagidakileer kızıyorum o yüzden herseyleri batıyor 
(8,955 puan) tarafından
İlk geldiklerinde gürültümüzde giti ev sayıbıne şıkayet eti aynı şeyi kendi yapıyo ben bişey diyemiyom
0 oy
(1,433 puan) tarafından
Bazı insanlar apartman adabı nedir bilmiyor, keşke böyle olan insanlarla aynı apartmanda olmasak ama malesef hemen herkeste vardır bu sorun.
(8,955 puan) tarafından
Eşimle bukadar kavga etmiyoz çocuklarıda kötü durumda yazık bağırıyo kavga etmek diye
0 oy
(429 puan) tarafından
O kadar çok saygısız düşüncesiz insanlar varki benimde yan komşu yatak odalari yan yana bir hafta önce kızı gelmiş bir haftadır sabaha kadar konuşma sesi bide uyarmama rağmen bir haftadır uyuyamıyorum ama hakkımı helal etmiyorum kul hakkına giriyorlar 
(8,955 puan) tarafından
İlk geldiklerinde bizde bişey yapıyoduk aygaz almıştım yeri yoktu odun kes çekti eşim çak çekti üstüne koyim diye bulaşık makınam yoktu onun ıcın gıtı şıkayet eti makınam calışıyo diye şıkayet etı
0 oy
(4,323 puan) tarafından
Benim üstümde de vardı bi baş belası gece gündüz ev başıma yıkılıyodu defolup gitti de kurtuldum
(4,323 puan) tarafından
Ben evlendiğimden beri ustumdeydi ev resmen başıma yikiliyodu inan abartmıyorum uyardigimda da beddua ediyodu iftira atıyorsun diyodu ve herkes zaten nefret ediyodu bundan kimse evine bile almıyodu davranışları yüzünden geçen ay kocasından boşandı defoldu gitti
(8,955 puan) tarafından
Ya geçenlerde çocuk ağladı kücük 1 yaşına yeni girdi banada ıftıra atı bebeği ağlıyo harelde cocuğu dövüyo dedi komşularına
(4,323 puan) tarafından
He dövüyorum çok canın  çektiyse seni de döveyim deseydin
(8,955 puan) tarafından
Yakında döverim hiç kolık ağlayan bebek görmedi çocuklarıda var ama lav ediyo
(4,323 puan) tarafından
Allahindan bulsun hepsi
0 oy
(6,118 puan) tarafından

Ozaman binada yaşama:ermm: binada farkli karakter coluklu coksuz evcili olan yaslisi bağırarak konuşan kosan cocuk terlikle yatikir tukur gezen hangi birine nedicen aile kavgasimi bilmiyoruZ allah herkesin evine huzur versin altimda yasli kari koca 30 lu yasta kizlari konuşmaları bende horlamasi amcanın evimde ustumde kocaman evcil kopek  pat pat 9 sa uyur oglum sese alıştı uyuyor 

(8,955 puan) tarafından
Bunlarda hergün kavga ediyolar

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 67 göst.
11 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Humakus (308 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 81 göst.
6 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde D. 65 (120 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 211 göst.
23 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde Evrim.34 (565 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 116 göst.
8 Temmuz 2024 Yemek-Tarifler kategorisinde Biranne19 (49 puan) tarafından soruldu

412,575 soru

12,421,472 cevap

45,245 kullanıcı

Kategoriler

...