0 oy
200 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (1,859 puan) tarafından
Kizlar 30 aylık oldu biz daha çiş eğitimi vermedim nasıl verebilirim ilk çocuğum bilgilendirebilir misiniz?

5 Cevaplar

+1 oy
(2,029 puan) tarafından
Ben 2 yaşına girmeden verdim altına çtım bağlaması 2 dakika da bir 3 dakika da bir çiş var mı diye sordum yok dese de götürdüm tuvalete 3 4 günde alıştı kendi dedi artık tuvaletin gelince bana söyle dedim öyle yaptım 
(2,029 puan) tarafından
Yaptır o zaman kesinlikle fırsatı kaçırma kaka yapınca çabalıyor sırta ifadesi değişiyor illaki anlarsın o zaman hemen lazımlığa götür karşısında otur bak bende yapıyorum de yakın bir iki çocuk ismi de ver bak bu arkadaşında yağıyor hadi sende yap de benim oğlum kaka yapmaya korkardı arkadaşında yapıyor dşyroudm yapıyordu öyle öyle alıştı tam zamanı gelmiş kaçırma alıştır korkma alıştırma kilodu al gerekirse alışır sen korkarsn o nasıl korkmasın cesaretli ol bir iki güne alışır korkma
(1,169 puan) tarafından
gece nasil yapcam canim gunduz bir sekilde idare ederim de gunduz uykusuna yatirinca bide gece uykusunda nasil yapcam
(2,029 puan) tarafından
Benim oğlumda ikisini bir kestim gece alarm kurdum 4 kere uyandım ilk başlarda daha fazla seslendim oğlun çiş var mı hemen parke olan yere lazımlığa koydum yaptırdım uykusu kaçmadan yatağa koydum ama şimdi kızım bir kere uyandırdım sabahlara kadar uyumuyor kalkınca bide ağlayıp telefon istiyor kızımı mecbur bağlıyorum yaza kadar bakalım
(1,169 puan) tarafından
ya benimki emiyor ya canim sabah bezi tasacak gibi oluyor lazimligi olmuyor buyuk geldi oturamadi direk klozete alistiriyim diyorum ama iste gece neler yasarim onu kestiremiyorum emerken bile gozunu aciyor bazen çise gotursem direk uyanacak hadi onu da gectim geri ustune emince geri altina yapar mi diye dusunuyorum ayy bilemedim ne yapacagimi valla ne zor işmiş
(2,029 puan) tarafından
Kolaylıklar diliyorum kuzum işimiz zor
-Reklam-
0 oy
(18,513 puan) tarafından
Bence yazın başla. Kışın zor oluyor. Ben mecburiyetten başladım. Hala gece altını islatiyor. İnşallah düzelir. İlk günler 10 dk da 25 dk da bir götür. Tuvalete gitmek istemeyebilir. Oyuncak ya da kitap şeklinde hoşuna gidecek şeylerle gitmek ise yariyor. Zamanla alışıyor zaten . Bizimkinin çişini söylemesi 2 3 haftayı buldu. 
0 oy
tarafından
Kış olduğu için zor olabilir havalar ısınınca bezini çıkar ama ben bir süre bezini çıkartmadan lazımlığa oturttum çişini yapabilecek mi diye gün içinde bezliyken tuvalete götürdüm hep sonradan bezini çıkarttım ona rağmen altına kaçırdı çamaşırla durdurdum hep ıslanan çamaşırları hemen yıkayıp güneşe serdim yetişmiyor çünkü çamaşır o sebeble havalar ısınınca başlasan senin içinde iyi olur
0 oy
(14,168 puan) tarafından
29 ya da 30 aylıktı yalan olmasın öğretmeye başladığımda bir sabah artık yeter kocaman oldun dedim çıkardım attım bezi :D 
(18,513 puan) tarafından
Ya seni ki yine aradaymis..bizimki her gece bana söz veriyorum annecim soyliycem cisim gelince bana güven diyo. Sonra da fos cikiyo bı bakıyorum altına yapmış. Üstelik gece gotueuyorum tuvalete cisim gelmedi. Ben sana gelince soyliycem demiştim diyo yapmiyo da cisini. Napcam bilmem. Normal olduğunu zamanla geçeceğini bilsem sorun değil de babası da belli bı yasa kadar altını islatmis. Ondan korkuyorum biraz babasına mi çekti acaba diye.
(14,168 puan) tarafından
Benim eşimde öyleymiş ve ben bunun genetik olduğunu okumuştum bir yerde çok dua ettim oğlum da babası gibi olmasın diye inşallah senin kızında babasına çekmemiştir ya çok zor olur öyle her gece her gece
(18,513 puan) tarafından
Benim de oğluşum var. İnşallah çekmezler ya. ☺️
(14,168 puan) tarafından
Aaa ben niye kız dedim :D
(18,513 puan) tarafından
Bilmem ki ☺️ nolcak ya önemli değil
0 oy
(5,332 puan) tarafından
31aylıktı verdim  kendiside artık istemiyordu bezi  ilk bir hafta altına kaçırıyordu tuvalette götürüdüm suyla oynamasına izin veriyrodum yaz günüydü o sırda çişinide yapıyordu gece hiç bağlamdım  dh sonr kaçırmlar azaldı ufkta olsa arada dmlatıyordu 

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 78 göst.
13 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde Benvesen (161 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 259 göst.
0 oy
6 cevap 102 göst.
11 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Miniminnaķ (3,232 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 75 göst.

403,937 soru