0 oy
107 göst.
Aile kategorisinde tarafından
Merhaba hanımlar  normalde açık bir insanım. Açık derken çok açık değil yani normal tişört pantolon şeklinde giyerim hep . Göbeği acık veya tayt vs yok bnde. Dini seylere de çok önem veririm ve inançlı bir insanımdr . Her sene orucumu tutar o süreçte de namazımı kılardım hep. Geçen yıl hamilelikten dolayı oruç tutamadım malesef. Ama hamilelikte bol bol kuran okudum ve doğum yapalı 4 ay oldu şimdi. Haliyle hiç bişey yapamıyorum. Bu son 2 gündür üst üste rüyamda görüyorum ilk gün güya namaz kılmak için bi yere gidiyodum ama kılamadan çocuğa uyandım. Ertesi gece de yasin okuyodum rüyamda hatta bi kaç sayfa gerçek gibi okudum rüya da. Şuan uyanınca 2 gün üst üste böyle bir rüya gördüğüm aklıma geldi ve etkilendim 

3 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Allah hayra çıkarsın inşallah canım ❤️.

Bak az çok sende rüyanın sana ne demek istediğini anlamışsın ama nefis hemen araya girmiş ve kendince bu savunmayı yapmışsın.

Açıklığın sınırı yok canım malesef ☹️.

Kapanmak farz.

Allah c.c ayette belirtmiş, gel nefsine söz geçir tamamen tesettüre gir. Birisi çıkıp açık açık ben sana kapan örtün demeye geldim demez bunu bekleme. Ha ben sana rüya ile amel et demiyorum ama bak burda sende mesajı anlamışsın canım.
tarafından
Sağol canım benim. 1 yıldır evdeyim hep hamilelik dogum vs derken dışarı adım atmadım hastane dışında. Hani giyinip kimsenin ilgisini çekip günaha da girmedim bu ara.  Ama 2 gün üst üste bi namaz bide kuran okurken gördüm kendimi ve şuan gerçekten çok etkilendim. Hemen kalkıp bi yasin okuycm
-Reklam-
+1 oy
(673 puan) tarafından
Tabii ki Allah bilir gerçek anlamda Ama ben şöyle yorumladım namaz ve Kur'an seni özlemiş olabilirler
tarafından
Haklısın canım çok ihmal ettim sanırım birazdan abdest alıp kuran okuycm Allah affetsin inşallah
(673 puan) tarafından
Amin canım bir de tesettürle şereflesen çok daha güzel olur Rabbim hayır kapıları açsın hepimize
tarafından
Amin canım benim inşallah
0 oy
(1,370 puan) tarafından
Belki borç oruclarin hatırlatiliyordur. Çünkü tutulması lazım veya kefaretini vermen lazım. Yada borç oruclarin tutmak istemissindir içten içe ama hep ertelemissindir bilmiyorum ki. Sadece iyi birşey değil bu tip ruyalarinin da sadakasini ver. Ben hep ikaz gibi gördüğüm ama aklıma gelmeyen rüyalardan sonra namaz kılar Allah'ım bir kusurum varsa aklıma getir diye dua ederim. Mesela adak tutmussam ama unutmuş olabilirim diye bile Ya Rabbim vakti zamanında bir söz vermissem aklıma getir derim 

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 185 göst.
10 Mart 2024 Diğer kategorisinde Damla berna (2,296 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 135 göst.
13 Nisan 2023 Aile kategorisinde Evrim.34 (547 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 137 göst.
2 Eylül 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 2,722 göst.