0 oy
464 göst.
Diğer kategorisinde (4,851 puan) tarafından
Dün gece saat 3 buçuk civarı ben çocuklarla yatıyorum tabi eşim uyanık mis deniz kabuklarıyla uğraşıyormus neyse çocuklardan dolayı tam olarak uykuya dalamamistim bı bagirti bı ağlama sesi geldi ama nasıl neyse o sırada kalktım yataktan korktum yani bende eşime dedim biri ağlıyor biri bagiriyo kavga mı var biri mi öldü birşey var dedim eşime eşimde asansör bozuk eve giren cikanlar vardır onların sesidir git yat dedi bende yattım ama hala ağlama sesi bağırış sesi geliyor bı an kendimden bile şüphe etmedim değil açıkçası biraz önce eşim dışarı çıktı iki dakka sonra beni ariyo cenaze var heralde kapı dolu herkes var dedi bende eşime bak dün gece birşey oldu dedim sen bana inanmadın samriyorum sandın dedim doğru diyin diyo kulaklarım duyuyor ne yapayım ama kadın çok içli ağlıyordu hıçkırıklara bagirisi evime kadar geldi bir kat altımda benim siramdada değil daire ona rağmen bagirislari geldi çok üzüldüm ama kim neyi vefat etmiş bilmiyorum Allah rahmet eylesin kim ise mekanı cennet olsun inşallah 

4 Cevaplar

+5 oy
(2,993 puan) tarafından
Samriyo ya takıldım o ne demek 
(4,851 puan) tarafından
Rüyada birşeyleri görünce gerçek sanıyorsun da korkuyorsun konuşuyorsun da biz samrıyo deriz
(771 puan) tarafından
Aynen bende ++++++
(2,993 puan) tarafından
Anladım cnm. Nerelisin nereye ait bu hiç duymadım çünkü
tarafından
Normalde 'sanrı' olarak tanımlanan olayi halk samrıya cevirmis :)
(9,235 puan) tarafından
Sanrı dır o konusurken samıramak olur :)
(4,851 puan) tarafından
Sinopluyum samridi samridim samrıyo falan
-Reklam-
+1 oy
(137,943 puan) tarafından
samriyo ne demek bide kim ölmüş acaba☹️
(4,851 puan) tarafından
Kimin öldüğünü bilmiyorum henüz .

Rüyada birşeyleri görünce gerçek sanıyorsun da korkuyorsun konuşuyorsun da biz samrıyo deriz
(137,943 puan) tarafından
haa sayıklamak gibi bisi
(4,851 puan) tarafından
Heh aynen
+1 oy
(658 puan) tarafından

Hiçbir şey anlamayan tek ben değilimdir inşallah :) Türk değilsin sanırım :)

(4,851 puan) tarafından
Yooo türküm
(658 puan) tarafından
Vallahi hiç anlamadım yazdıklarından, yeterince Türkçe bilmiyorsun diye düşünüyorum :)
(4,851 puan) tarafından
İyide tek anlamayan sensin sadece noktalama işaretleri yok
(658 puan) tarafından
Noktalama yok, tuhaf tuhaf kelimeler var, kelimeler hep yanlış yazılmış. Daha ne :)
0 oy
(65 puan) tarafından
Ay uzuldum ya.  Ne oldu ogrenince anlat bize de
(4,851 puan) tarafından
Burası ufak yer ilk aklıma motor kullanan oğlu geldi acaba kaza mı yaptı diye düşündüm haber sayfalarına baktım ama öyle bı kaza haberi yok büyük ihtimal anne baba yada kardeşlerinden biri falan vefat etti diye düşünüyorum daire sahibinin

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 612 göst.
5 Aralık 2023 Aile & Aşk kategorisinde Yanlizbirkul (59 puan) tarafından soruldu
0 oy
32 cevap 1,342 göst.
6 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde BirmelekAnnesi (388 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 429 göst.
13 Ağustos 2020 Aile & Aşk kategorisinde Elacan (191 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 219 göst.
8 Temmuz 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,434,593 soru

23,594,709 cevap