Dün gece saat 3 buçuk civarı ben çocuklarla yatıyorum tabi eşim uyanık mis deniz kabuklarıyla uğraşıyormus neyse çocuklardan dolayı tam olarak uykuya dalamamistim bı bagirti bı ağlama sesi geldi ama nasıl neyse o sırada kalktım yataktan korktum yani bende eşime dedim biri ağlıyor biri bagiriyo kavga mı var biri mi öldü birşey var dedim eşime eşimde asansör bozuk eve giren cikanlar vardır onların sesidir git yat dedi bende yattım ama hala ağlama sesi bağırış sesi geliyor bı an kendimden bile şüphe etmedim değil açıkçası biraz önce eşim dışarı çıktı iki dakka sonra beni ariyo cenaze var heralde kapı dolu herkes var dedi bende eşime bak dün gece birşey oldu dedim sen bana inanmadın samriyorum sandın dedim doğru diyin diyo kulaklarım duyuyor ne yapayım ama kadın çok içli ağlıyordu hıçkırıklara bagirisi evime kadar geldi bir kat altımda benim siramdada değil daire ona rağmen bagirislari geldi çok üzüldüm ama kim neyi vefat etmiş bilmiyorum Allah rahmet eylesin kim ise mekanı cennet olsun inşallah