0 oy
122 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (2,402 puan) tarafından

Kızlar eczaneye diş ağrısı için önerebilecegi bir şey var mı diye sordum bu ilacı verdi hamileler ve çocuklar da kullana bilir dedi ama ilacın üstünde hamileler kullanamaz yazıyor aranızda kullanan oldu mu

Doktoruma resmini attım ancak yarın dönüş yapar diye size sorayım dedim kullanan var mı acaba 8 aylık hamileyim bu arada 

image

3 Cevaplar

0 oy
(19,443 puan) tarafından
Ben kullanmadım. Malesef bilgim yok
(2,402 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım
-Reklam-
0 oy
(7,185 puan) tarafından
Bu diş ağrısına etkili olur mu ki solüsyon yaziyo üstünde diş ve diş eti temizliği için kullanılır solüsyon daha çok gargara gibi bişey değil mi bu
(2,402 puan) tarafından
Öyle eczanede ki bayan 30 saniyede geçirir dedi ağrısını sprey şeklinde sıkılıyor
0 oy
(1,106 puan) tarafından
Canm fazla guvenme bnmde disim agiriyordu esim eczaneye gitmisti ilac vermis ordaki ictim iki gun baktm hic bi faydasi yok sonra ozele gittim ilaci ogrendm ki idrar yolu enfeksiyonu icin veriliyormus o ilac
(2,402 puan) tarafından
Bende pişman oldum aldığıma ilacı şuan ağrıdan uyuyamıyorum:(((
(1,106 puan) tarafından
Canm evde kekik varsa kekik hemen geciriyor beni simdi yine ara ara agiriyor kekik kaynatiyorum iciyorum biraz geri kalan telvesinide disimin arasina koyup bekletyrm geciyor
(2,402 puan) tarafından
İyi gelsin de onu da alırım yaaaa doktora gittim antibiyotik verdi parol bir saat bile fayda etmiyor dünden beri uykusuzum kızımla da ilgilenemiyorum hamileyim de umarım yarına Bir şey kalmaz
(1,106 puan) tarafından
Iyi gelir canm sen bi dene insAllah gecer

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 72 göst.
4 Aralık 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde OznurY (217 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 339 göst.
18 Nisan 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 227 göst.
23 Şubat 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Emine91 (615 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 150 göst.
3 Eylül 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Gmzkyashn (126 puan) tarafından soruldu

408,148 soru

12,258,765 cevap

37,315 kullanıcı

Kategoriler

...