0 oy
90 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (1 puan) tarafından
Merhaba, 

Daha çok taze bir anneyim. Eskişehir'de önerebileceğiniz iyi bir kadın doğum doktoru var mı acaba? 

5 Cevaplar

0 oy
(418 puan) tarafından
Merhabalar ben Özge Şahin Yaşar la gidiyorum memnunum Nihat inan da iyi diyorlar ama ben erkek tercih etmedim çünkü sürekli alttan muayene gidiyorum utanıyorum 
-Reklam-
0 oy
(6,046 puan) tarafından
Gurlife Hastanesi'nde Ramazan bey var siddetle tavsiye ederim. Özel değil devlet olsun diyorsan yunus emre Hastanesi'ne özelden yeni doktor atandı oğluma hamileyken ona gidiyordum ozeldeydi o zaman şimdi devlete geçti on numara doktor Mehmet Zafer tiftik
0 oy
(6,083 puan) tarafından
Ümit hastanesinde murat şenola gittim ben hamileliğim boyunca orda doğum yaptım çokta memnun kaldım :) 
0 oy
(155 puan) tarafından
Özel klinik tercih edersen Metin Acu yu onerebilirim cok iyi bir doktor cok ilgili. Kütahya da yasadigim zamanlarda gitmistim. Suan izmir de yasiyorum ama gecen gun genetik test sonucum ciktiginda sonucumu gonderdim oradan bile yardimci oldu suan hastasi olmadigim halde.
0 oy
tarafından
Ben özel ümit te dilek Ulusoy a gitmiştim. Çok memnundum

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 234 göst.
2 Ağustos 2021 Diğer kategorisinde Susam (4,358 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 131 göst.
29 Mayıs 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Artemiss (421 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 59 göst.
27 Ocak 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Elif su (14 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 334 göst.
7 Şubat 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

406,987 soru

12,215,092 cevap

36,799 kullanıcı

...