0 oy
329 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Kızlar herkese iyi akşamlar konu nelerden başlayacağımı bilmiyorum annem ile eşim arasında zaten her zaman bir soğukluk vardı dün dayımın kızı beni aradı bize  geleceğini söyledi ve ben de kabul etmedim çünkü eltime kaynanam bendeydi annemi aradım dedim hani erteleyelim ertesi güne gelsin diye annem de aramış söylemiş tabii annemle aramda zaten burukluk vardı soğukluk vardı ve eşim şu anda böbrek taşı olduğu için bayağıdır evde bir türlü işe gidemiyor işe �zmir'in bir ilçesinde suyun olduğunu söylemişler o da  kuzenim gelecek gün için hani gidelim alalım benim için iyi olur dedi ağrım var dedi bn de eşimin sağlığı olduğu için tamam dedim aradım anneme söyledim annem kıyameti kopardı iptal etmeyeceksin istemiyorum yani sözünü geçirmeye çalıştı tabii ben de hayır dedim gideceğim dedim bayağı bir tartışma çıktı ve abim abime yansıttı babam olmadığı için abime  eve gelmemi istemediğini söyledi yani ne yapacağımı bilmiyorum yani bana bir yol gösterir misiniz Bu sorunu nasıl kaldıracağım bilmiyorum yani ne olursa olsun aramızda ne kavga geçerse gecsin her şeyi de eşime bağlıyor sözünü geçirmeye çalışıyor

6 Cevaplar

0 oy
(3,308 puan) tarafından
Sana gelecek musafiri erteleme olayini annene neden dedin ki canim. O annen vasitasiyla mi söyledi. Kuzenin sonucta arayip ona durumu anlatsan belki anlayisla karsilardi. 

Yaşadığın sorunlari annene anlatma zaten sorunluysa daha kotu olur  

Mesafe güzeldir seni üzen insanlara mesafe koy 
tarafından
Ya ben karşıdaki insana kaynanamla Eltim burada dedim ama yabancı değil buyurun gelin dedim ama sonradan düşündüm akşamı kaynımlar geleceği için hani anneme usulünce anlatmasını istedim daha sonrasını aksilik çıktı iptal olacağını söyledim yani kıyameti kopar diye iptal olmayacak dedi onun dediği olmayacak yani eşim ne diyorsa zıttına yaptırmaya çalışıyor Bu defa eşimle ben birbirimize giriyoruz şu an mesela annem benimle konuşmuyor mesela diyor ki gitmeyeceksin oraya gidersen diyor benimle konuşma ben senin annen değilim yani niye oraya gideceğim diye düşünün
-Reklam-
0 oy
(4,427 puan) tarafından
İki kere  okudum ama tam anlayamadim açıkçası.  Biraz karışık  yazmışsın.  Galiba annen sana gelene karışıyor  planlarina mi karışıyor.  Izin verme derim guzelce anlat. 
tarafından
Annem tam tersi eşim ne diyorsa zıttını istiyor yani misafir iptal edeceğimi söyledim eşimle başka yere gideceğimi söyledim kıyameti kopardı eşimin dediği olmayacak diyor misafir gelecek yani benim kararım olacak benim dediğim olacak yani eşim ile  zıtlaşma sürekli br zıtlaşma var
(4,427 puan) tarafından
Valla canim boyle hissediyorsan annenle malesefki  cok muhatap  olmayacaksin. Annedir evlatlik görevini  yap ama seni baskılamasina izin verme karıştırma.  Eşinle  senin aran bozulur  inanki ne edecegini bilemezsin.
tarafından
Ya hiçbir şey gözüme gelmiyor da abim araya girdi ve bu eve gelme dedi bana bunu da eşim mesajımı gördü yani bayağı bir karışık oldu sırf niye misafir mi erteleyeceğim diye başka yere gideceğim diye düşündüm ve ben sözde annemi akrabalarım yani kaynanamların yanında bağırmışım öyle bir şey de yok ben odamda konuştum ama o ısrarla diyor onların yanında bağırdı ı yani ne diyeceğini bilmiyor yani görmediği şeyleri gördü gözüyle bakaraktan haklı çıkarmaya çalışıyor kendini
(4,427 puan) tarafından
Evet  kafaya takılıp  üzülecek  bir durum ama hep böyle  yapiyorsa birak biraz sakinleyip kendine gelsin. Belki farkina varir annen de abin de. Abin ayip etmis. Eşin  görmeseymiş keske :(
0 oy
tarafından
Annen biraz yanlış yapıyor kızın yuvasını anası yapar anası oturtur yerine eşinle kişisel problemi var bu yüzden yapıyor ama aslında sana kötülük yapıyor farkında değil sana uyumlu davranmalı göze batmamak için başına kalkmasınlar ailen söyle böyle diye 
tarafından
Benim annem eşimle zıtlaşıyor yani her şey olsa eşime ve eşimin ailesine bağlıyor bugün kavga etsem diyecek eşi dolduruyor bana karşı o derece yani şu an benimle  konuşmuyor eve de gitmemi istemiyor
tarafından
Anneni al karşına konuş sen benim annemsin beni düşünmen lazım diye onlarla alakası olsa bile benim mutluluğum için bir şeyleri alttan alman lazım demelisin
0 oy
(2,723 puan) tarafından
Annenne ne oluyor. İster kabul edersin ister etmezsin artık senin evin senin ailen senin bileceğin iş. Karışması olmamış annenin . Bence uzak mesafeli dur madem sorun çıkarıyor 
tarafından
Ya o karışamaz da yani ben niye eşimin ailesi için mi eşimin sağlığı için de olsa hani eşim iptal ettirdiği için ona sinir oluyor yani çok farklı bir olaylar olduğu için yazıklaşma var annem eşimle zıtlaşıyor yani biz bugün eş olarak karar veremiyoruz annem illaki karışacak bize
0 oy
tarafından
Olayın içini dışını bilmem ama eşimin sağlığı konuysal herkes bir yana evine geleçek misafirin zamanına annen karışamaz çok saçma ve artık Ego savaşı gibi geldi bana 
0 oy
(1,272 puan) tarafından
Aile icindeki kararlara annen niye bu kadae karisiyor cok sacma ben olsam annemi uzak tutarım  yoksa esinle aran bozulur

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 185 göst.
20 Mart 2024 Diğer kategorisinde Vesile hakan (845 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 292 göst.
25 Ekim 2023 Yemek-Tarifler kategorisinde Zannan (592 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 307 göst.
25 Kasım 2022 Aile & Aşk kategorisinde Kubra_06 (35 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 111 göst.