Kızlar herkese iyi akşamlar konu nelerden başlayacağımı bilmiyorum annem ile eşim arasında zaten her zaman bir soğukluk vardı dün dayımın kızı beni aradı bize geleceğini söyledi ve ben de kabul etmedim çünkü eltime kaynanam bendeydi annemi aradım dedim hani erteleyelim ertesi güne gelsin diye annem de aramış söylemiş tabii annemle aramda zaten burukluk vardı soğukluk vardı ve eşim şu anda böbrek taşı olduğu için bayağıdır evde bir türlü işe gidemiyor işe �zmir'in bir ilçesinde suyun olduğunu söylemişler o da kuzenim gelecek gün için hani gidelim alalım benim için iyi olur dedi ağrım var dedi bn de eşimin sağlığı olduğu için tamam dedim aradım anneme söyledim annem kıyameti kopardı iptal etmeyeceksin istemiyorum yani sözünü geçirmeye çalıştı tabii ben de hayır dedim gideceğim dedim bayağı bir tartışma çıktı ve abim abime yansıttı babam olmadığı için abime eve gelmemi istemediğini söyledi yani ne yapacağımı bilmiyorum yani bana bir yol gösterir misiniz Bu sorunu nasıl kaldıracağım bilmiyorum yani ne olursa olsun aramızda ne kavga geçerse gecsin her şeyi de eşime bağlıyor sözünü geçirmeye çalışıyor